Temu az mennyire átverés?
Figyelt kérdés
Be léptem ma a temuba és feldobta ajándékként, hogy 8 terméket választhatok 0 ft-ért, kiválasztottam 8 ingyenes terméket, majd a végén kérte, hogy kb 3500 ft-ért rakjak valamit a kosárba és bele raktam 3500 ft-ért a kosárba és már letudtam volna adni a rendelést, de nem tettem mert amik 0 ft-ba kerültek azon valamiért nem rakta a sokárba csak amit én kiválasztottam 3500 ft-ért. Aki ebben jártas, az segítsen, hogy ilyenkor megéri-e rendelni a 0 ft-os termékekből. Mert feldobta, hogy 0 ft-ért tablett, okosóra, kamerás drónok, horgász szettek és túl szép, hogy igaz legyen ez mind 3500 ft-ért kb.nov. 17. 23:47
1/6 A kérdező kommentje:
kosárba*
nov. 17. 23:48
2/6 anonim 

válasza:

válasza:Nekem is volt ilyen, bár nem tablet meg drón, hanem párezer forintos cuccok. Ha megvolt a rendelés, elsőre azokat küldi, utána be kell lépni minden nap, és egyesével megigényelni amiket kiválasztottál nulla forintért. Utána azokat is megkaptam.
3/6 A kérdező kommentje:
Mármint lerendelem ugye ami a kosárba van és ami nulla forintért utána azokat kell lerendelni? De azt hogy tudom megigényelni? Nincs fent videó youtube-on?
nov. 18. 12:09
4/6 anonim 

válasza:

válasza:Be kell írni valamit a keresőbe, talán claimgift, és akkor oda dob az akció oldalára. Onnantól egyértelmű.
5/6 anonim 

válasza:

válasza:Félreértetted, nem olvastad el. Leírta, hogy megkapod a 8 terméket, de ahhoz kb 30 ezerért kell vásárolnod. Csak nem képzeled, hogy 3500-ért még kapsz valahol 8 cuccot ingyen? 😂
6/6 A kérdező kommentje:
(Utolsó) Hát figyelj pont ezért vagyok itt mert épp ez az, hogy nem képzelem, hogy 3500-ért kapok pluszba 8 ingyen ajándékot és ezért vagyok itt, hogy akkor miért van ez?? Mert kiválasztottam a 8 ingyen ajándékot és még pluszba 3500ft-ért valamit választanom kellet és egyből letudtam volna adni a rendelést, de nem mertem mert féltem, hogy átverés.
nov. 19. 20:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!