Ha havonta 350.000 forintot félre tudok tenni az jónak számít?
Figyelt kérdés
Magyar viszonylatban.
Ennél többet nem tudok megtakarítani mert kell fizetni a lakáshitelt, számlákat és van egy gyerek is a családban
dec. 3. 02:45
1/14 Sanyi2025 

válasza:

válasza:Mivel sok ember nem is keres ennyit, nyilván jó.
3/14 Aktív Szál 

válasza:

válasza:A magyar átlagtól sokkal jobb, sokan napról napra élnek, de azért nem mindegy, mennyiből marad ennyi meg.
850-ből, lakáshitellel két felnőtt, egy gyerek mellett NAGYON jó. Egyedül élve, kifizetett lakással 2 millióból tré.
4/14 anonim 

válasza:

válasza:Igen, ez nagyon jó. Sokan ennyiből élnek, mint neked a félretett pénzed.
De ha nem ehhez viszonyítjuk, akkor is jó, azért ez már egy látható, értelmezhető összeg, amiből reális, hogy össze lehet gyűjteni valami nagyobb kiadásra is.
6/14 anonim 

válasza:

válasza:Szerintem igen. A COVID előtt még én is félre tudtam ennyit. Azóta átfordult, és most már minden hónapban a megtakarításam terhére kell kipótolnom az élet költségeit...
7/14 anonim 

válasza:

válasza:Szuper, 10 év múlva vehetsz magadnak egy házat.. ja nem.
8/14 Aktív Szál 

válasza:

válasza:Miért ne vehetne? Ennyi megtakarítással 10 év múlva lesz kb 60 milliója. Abból kijön egy ház önereje 10 év múlva is.
9/14 anonim 

válasza:

válasza:Gratulálok hozzá, hogy 10 év múlva, 60 millával a zsebében is hitelt kell felvennie, hogy lehessen egy háza. Nagy probléma, ha ez szerinted teljesen rendben van így.
10/14 A kérdező kommentje:
Van házam. Írtam hogy lakashitelt fizetek.
Persze jo lenne egy nagyobb de tudom hogy ebből nem jön össze mert ami most 50m az 10 év mulva már 65m lesz
dec. 3. 11:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!