Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Előre fizetett csomag visszakü...

Előre fizetett csomag visszaküldése, pénzvisszatérítés kérése?

Figyelt kérdés

Nem jártam még így, nem tudom, hogy működik a dolog.

Rendeltem egy oldalról, a GLS azt írta sérült és nem szállítják ki, választhattam 2 opció közül: az egyik, hogy visszaküldöm, a másik, hogy minden nap szólnak nekem, hogy ők ezt nem szállítják ki mert sérült.

Akkor mondom felhívom a GymBeam-et, merthogy tőlük rendeltem, nem lehet őket elérni. Ekkor visszaküldtem a GLS-el a csomagot, és írtam a GymBeam.nek, hogy mi a helyzet, és hogy én 2nap múlva elutazom az országból és vissza se jövök, tehát nem fogok tudni átvenni lófäszt se, és, hogy amit előre kifizettem pénzt, azt legyen szivesen visszautalni nekem. Még azt is odaírtam, hogy nem tudom mennyire sérült meg a csomag, mivel nem szállítják ki csak üzengetnek.

Se a GLS, se a GymBeam ügyfélszolgálat nem foglalkozik vele, hogy valakinek bármi gondja lenne, telefont nem vesznek fel.

Aki intézett már ilyet, azt kérdeném:

Helyes úton-módon jártam el? Ha nem akarják visszaküldeni a pénzemet, akkor mi a teendő?

2025. dec. 11. 11:08
 1/2 anonim ***** válasza:

Semmit nem kell írnod sehova. A GLS-nek jelezted melyik opciót kéred, dolgoznak a visszaküldésen.

Ha a GymBeam megkapja automatikusan visszautalják a pénzt, felesleges emailt írkálni.

2025. dec. 11. 11:51
 2/2 anonim ***** válasza:
Pont a GymBeammel szívtam meg én is egyszer, bár arra nem emlékszem melyik futárcég volt. A csomag visszament a feladónak, és automatice utalták a pénzt.
2025. dec. 11. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

A Foxpost miért viszi a csomagom minden nap másik depóba?

Vasárnap rendeltem egy könyvet. Kedden, átvette a Foxpost kiszállításra (Maglód depó). Szerdán megérkezett a győri depóba, előkészítik kézbesítésre. Ma meg megérkezett a debreceni depóba, előkészítik kézbesítésre. Nyíregyházára várom a csomagot.

Dpd csődbe megy, vagy miért elérhetetlen az ügyfélszolgálata hetek óta?

3 hete ülnek egy kifizetett rendelésen, elérhetetlenek és nem létező csomag pontra "szállítják" a terméket.

Hogyan működik az utánvétes foxpost rendelés?

Rendeltem 2 dolgot amit utánvéttel küldenek el majd, de az automata ahova rendeltem ott azt írja hogy valami linken keresztül van a fizetés. Milyen link és hogy fog működni?

Aki rendelt már joom.com-ról .Megbízható?

Mennyi idő alatt jött meg a csomag?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!