Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » (Tőzsdei) portfóliók követéshe...

(Tőzsdei) portfóliók követéshez milyen ingyenes progit használtok?

Figyelt kérdés
Egyes brókeroldalak egészen jó felületet biztosítanak az oldalaikon a befektetések monitorozására/követésére. Viszont, ha egyszerre több platformon is vannak befektetések, akkor több ilyen felületet kell párhuzamosan figyelgetni, és utólagosan összefésülni. Nem beszélve, ha mondjuk az állampapíros (kincstárnál történő) befektetések jelenértékét is követni szeretném. Találtam már egy-két programot erre a célra, de mindegyikkel, amit próbáltam, volt valami bajom. Egyik ilyen pl. a Wealthfolio de még ezzel is bajom van, mert pl. a yahoo finance-ről frissíti az adatokat és ez sokszor eltér a valóstól, így csak becslésre használható. Az állampapír adatokat meg egyáltalán nem kezeli, tehát nekem még mindig az excelben követés a legmegbízhatóbb megoldás. Valaki esetleg talált már megbízható, jól működő, freeware app-ot PC-re?
dec. 21. 10:38
 1/5 anonim ***** válasza:
80%
En egy excel tablaban osszesitem a kulonbozo platformokon meglevo befekteteseim erteket kb negyedevente.
dec. 21. 10:44
 2/5 A kérdező kommentje:
Jelenleg én is ezt csinálom, pont ezért kérdezem. Hátha van már valami ingyenes, jobb megoldás. Próbáltam már azt is, hogy excel-ben, makróval lekértem az árfolyamadatokat, hogy automatizáljam valamennyire, de így is körülményes. Ráadásul a fifo követése a mozgó átlaggal is nehézkes az excel-ben.
dec. 21. 13:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Napi szinten nem követem. Negyedévente frissítem az összesített adatokat excelben.
dec. 21. 22:15
 4/5 Távvezérlésű nyakkendő kötőgép ***** válasza:
Simply Wall St.
dec. 22. 02:02
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó a tippet! A screenshotok alapján hasonló, mint a Wealthfolio. Meglesem majd.
dec. 22. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!