Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mpl csomagot adnak fel nekem?

Mpl csomagot adnak fel nekem?

Figyelt kérdés
Ha feladtak nekem egy csomagot arról rögtön kapok értesítést, ugye? Szóval ha nem kaptam nem adta fel?

jan. 10. 21:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Automata feladás esetén sms email érkezik, ha csak feladják akkor tudod követni a sorszáma alapján . Ezt kérd el és kiderül .
jan. 10. 21:13
 2/3 A kérdező kommentje:

De azt nekem is elküldené nem?

Félek, hogy átvertek, azért kérdezem.

jan. 10. 21:16
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ ki a feladó mert nekem visszatérő eladó nem küldte el megbeszélés után sem . Megjött átvettem előre utaltam . Ehhez annyi kellett hogy a zárt csoportban 3-4 éves tag volt én veterán . Én automatikusan lefotózom a szelvényt elküldöm és követem a címzettet . A csalást úgy lehet kikerülni A ragaszkodsz a személyes átvételhez ha ebből kihátrál akkor csaló B te foglalod a cuccot de megkérsz ismerőst írjon rá meg van e még és elküldi e , ha belemegy nem közli hogy más foglalta neked nem ír hogy vinnék akkor csaló . Utánvéttel nem vagy bebiztosítva mert nem nyit ki csomagot kézbesítő ....
jan. 10. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!