Mpl csomagot adnak fel nekem?
Figyelt kérdés
Ha feladtak nekem egy csomagot arról rögtön kapok értesítést, ugye? Szóval ha nem kaptam nem adta fel?jan. 10. 21:05
1/3 anonim 

válasza:

válasza:Automata feladás esetén sms email érkezik, ha csak feladják akkor tudod követni a sorszáma alapján . Ezt kérd el és kiderül .
2/3 A kérdező kommentje:
De azt nekem is elküldené nem?
Félek, hogy átvertek, azért kérdezem.
jan. 10. 21:16
3/3 anonim 

válasza:

válasza:Attól függ ki a feladó mert nekem visszatérő eladó nem küldte el megbeszélés után sem . Megjött átvettem előre utaltam . Ehhez annyi kellett hogy a zárt csoportban 3-4 éves tag volt én veterán . Én automatikusan lefotózom a szelvényt elküldöm és követem a címzettet . A csalást úgy lehet kikerülni A ragaszkodsz a személyes átvételhez ha ebből kihátrál akkor csaló B te foglalod a cuccot de megkérsz ismerőst írjon rá meg van e még és elküldi e , ha belemegy nem közli hogy más foglalta neked nem ír hogy vinnék akkor csaló . Utánvéttel nem vagy bebiztosítva mert nem nyit ki csomagot kézbesítő ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!