Manapság nehezebb előrébb jutni pénzügyileg, mint 10 éve? Vagy könnyebb?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:10 éve jobb volt a helyzet, 2008-ban és utána pár évig viszont nem, akkor is hatalmas kirugasi hullám volt, semmi munkahely.
Most is hasonlóan romlik a helyzet, újabb válságban vagyunk/válság felé tartunk.

válasza:Könnyebb előre jutni bizonyos rétegeknek.
Ha én lánynak születtem volna ma már csilliárdos lennék.
Ha te egy 18-19 éves előnyös külsejű baba arcú lány vagy akkor vagyonokat tudsz keresni az onlyfans oldalon.
Most olvastam éppen,hogy 19 éves lány Amerikában 3 óra alatt 1 millió dollárt keresett az only fans oldalon.
És akkor mégcsak idegenek lőcseit se kellett szopkodnia,csak mutogatnia magát a kamerába.
Vagy ott volt egy másik lány aki a saját szellentését árulta ,telefingott befőttes üvegeket és vagyonokért eladta,de csak azért mert fiatal előnyös külsejű lány volt.
De mivel én egy 35 éves férfi vagyok tele is sz@rhatnám azt a duncos üveget akkor se kellene senkinek.
Érted 3 óra alatt 1 millió dollárt.
Hol igazságos ez,ha én 40-50 évig vért izzadva dolgozom akkor se keresnék annyit.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
/nagyságrendileg,megközelítőleg/
Tudom USD-ben (is) mérik, de Ft-ra is át lehet számolni. Mindig változik az árfolyam azt is tudom, de ez akkor is nagyon nagymértékű váltás.
*tehát ha volt mondjuk 50 darab 5 forintosod azt váltották mondjuk 2 darab százasra meg egy ötvenesre
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!