Ha Wolton, Foodorán rendelsz: mennyi borravalót szoktál adni?
Figyelt kérdés
márc. 3. 12:40
1/9 anonim 

válasza:

válasza:250,körül online. Ha esőben vagy egyéb szar időben hozzák ki, akkor többet.
2/9 anonim 

válasza:

válasza:Kisebb vásárlásnál 250, ha több szatyornyi, akkor 400. (Élelmiszert szoktam így rendelni néha Foodorán, nem ebédet)
4/9 anonim 

válasza:

válasza:400 Ft-ot, de 4+ km-ről jönnek, nem két utcányiról mint Pesten, ott nem is adnék ennyit. De hát vidéki vagyok, ez más világ.
5/9 anonim 

válasza:

válasza:Semennyit. Ha onnan rendelek, így is kifizetem az eredeti árhoz képest 30%-kal drágább kaját, a szállítási költséget, a rendszerhasználati díjat, és ha nem akarom, hogy egy órán keresztül tekeregjen a kajámmal, az elsőbbségi díjat. Egy alapból 2000 Ft-ba kerülő kaja esetén ez azt jelenti, hogy simán kifizetek 3500-4000 Ft-ot. Nyugodtan nevezhet bárki skótnak, de emellé nem fizetek még borravalót is.
6/9 anonim 

válasza:

válasza:Semennyit. Foodora nálam rég feketelistán van, Woltról még szoktam rendelni, de ott is pofátlan, hogy minden kajája rászámolnak 10-15%-ot és még szállítási- és rendszerdíj is van, aztán egy kétfős vacsorával
7/9 anonim 

válasza:

válasza:egy kétfős vacsoránál 1500 forintot fizetek azért, hogy egy "Francia focista" kihozza. Oda minek adjak még borravalót is?
Amikor lehet, olyan helyről rendelek, ahol még van saját futár, ott nincs pofátlanság, van 4-500 Ft kiszállítási díj és annyi. Ott inkább adok borravalót. Csak sajnos egyre ritkább a saját futár, mindent felzabál a Wolt és a Foodpanda.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
Őszintén szólva én eddig még csak kétszer rendeltem woltról. Először nem adtam az alkalmazáson belül borravalót. Egy fiatal srác hozta ki a rendelésem bicajjal. Gyors volt. Végül neki adtam kp-ban.
Tegnap rendeltem ismét. Adtam az alkalmazáson belül 250 Ft-ot.
Kíváncsi voltam tapasztalatokra, hogy kinél mi a szokás.
márc. 4. 12:19
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!