A munkahelyi kilépőpapírokat kértem a munkáltatómtól és azt mondták,hogy az ügyfélkapun van fenn.Milyen címszó alatt keressem?

válasza:

válasza:Közigazgatás a tárhelyre helyezi ki az iratokat.
Ott kell belépned az ügyfélkapus azonosítóiddal.
Internet keresőbe beírod, hogy "értesítési tárhely" -> tarhely.gov.hu

válasza:Ha van Ügyfélkapud (ami már Ügyfélkapu+), hogyhogy nem használtad még? Bejelentkezel, és ott lesz a beérkező dokumentumoknál.
A [link] -n is be tudsz jelentkezni.

válasza:Kedves 3-as!
Szerintem nem értetted a lényeget.
Ügyfélkapuval sok helyen be lehet lépni. Még az áramszolgáltató honlapjára is.
A kérdező arra volt kíváncsi - szerintem, - hogy hol kell ahhoz belépni, hogy a munkáltatói iratokat meg tudja nézni. Magyarul, hogyan kell azt keresni. Milyen címszóval.
Tárhelyre helyezi ki a közigazgatás az iratokat. Ez a neve -> ÉRTESÍTÉSI TÁRHELY.
Ott fogsz iratokat találni. 30 nap után automatikusan törlődnek. Ha áthelyezed őket a "tartós tárba" (van ott ilyen opció), akkor addig megtalálod őket a tárhelyen, amíg Te ki nem törlöd onnan őket.
Tarhely.gov.hu (ezt írd be az internetes keresőbe, ez a legegyszerűbb, bár való igaz, hogy a magyarország.hu oldalon is ott van, csak nehézkesebb ráakadni)
Kapcsolódó kérdések:
Havi általányos vagyok, télen több nyáron kevesebb általánnyal. Mivel az október enyhébb volt így a jelleggörbét levették, és így bár 83 m3-et fogyasztottam még is a 3000 MJ hőmennyiségből 511-et piaci áron kellett fizetnem. Nem értem ez mi alapján történt...
A csomag, amit rendeltem, 24 dollár értékű. Az ÁFA ennek valóban a 27%-a, 2.600 Ft. Maga a csomagom kerül valamivel kevesebb, mint 10.000 Ft-ba. Miért kell ennek közel a felét (4.700 Ft) még megfizetnem, "fizetési halasztás kockázata" címszó alatt, mikor a csomagot már...
Vagy aki jártas ebben, mi a különbség pontosan a kettő között? Melyik a jobb?
Delimano vízmelegítős csap, wc-ülőke, karnis, reflektor.
A Fogyasztóvédelmi Egyesület honlapja szerint, garanciális javítás esetén a forgalmazónak törekednie kell arra, hogy a meghibásodott termék javítása 15 napon belül megtörténjen.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!