Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A munkahelyi kilépőpapírokat...

A munkahelyi kilépőpapírokat kértem a munkáltatómtól és azt mondták,hogy az ügyfélkapun van fenn.Milyen címszó alatt keressem?

Figyelt kérdés

ápr. 8. 16:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ügyfélkapun? Ez valami önkormányzat volt? Bérlapot hova kaptál?
ápr. 8. 16:55
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Közigazgatás a tárhelyre helyezi ki az iratokat.

Ott kell belépned az ügyfélkapus azonosítóiddal.

Internet keresőbe beírod, hogy "értesítési tárhely" -> tarhely.gov.hu

ápr. 8. 16:58
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha van Ügyfélkapud (ami már Ügyfélkapu+), hogyhogy nem használtad még? Bejelentkezel, és ott lesz a beérkező dokumentumoknál.

A [link] -n is be tudsz jelentkezni.

ápr. 9. 02:18
 4/4 anonim ***** válasza:

Kedves 3-as!

Szerintem nem értetted a lényeget.

Ügyfélkapuval sok helyen be lehet lépni. Még az áramszolgáltató honlapjára is.

A kérdező arra volt kíváncsi - szerintem, - hogy hol kell ahhoz belépni, hogy a munkáltatói iratokat meg tudja nézni. Magyarul, hogyan kell azt keresni. Milyen címszóval.

Tárhelyre helyezi ki a közigazgatás az iratokat. Ez a neve -> ÉRTESÍTÉSI TÁRHELY.

Ott fogsz iratokat találni. 30 nap után automatikusan törlődnek. Ha áthelyezed őket a "tartós tárba" (van ott ilyen opció), akkor addig megtalálod őket a tárhelyen, amíg Te ki nem törlöd onnan őket.

Tarhely.gov.hu (ezt írd be az internetes keresőbe, ez a legegyszerűbb, bár való igaz, hogy a magyarország.hu oldalon is ott van, csak nehézkesebb ráakadni)

ápr. 9. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Volt olyan fogyasztó, kinek mostani gázszámlán "Versenypiaci költségeket tükröző ár" címszó alatt több mint 7x -es áron számoltak el egy tételt,...

Havi általányos vagyok, télen több nyáron kevesebb általánnyal. Mivel az október enyhébb volt így a jelleggörbét levették, és így bár 83 m3-et fogyasztottam még is a 3000 MJ hőmennyiségből 511-et piaci áron kellett fizetnem. Nem értem ez mi alapján történt...

Csomagot rendeltem Kínából. Az ÁFA mellett a DHL kirótt egy, értékben a nettó ár felét kitevő tételt "Fizetési halasztás kockázata" címszó alatt. Ez...

A csomag, amit rendeltem, 24 dollár értékű. Az ÁFA ennek valóban a 27%-a, 2.600 Ft. Maga a csomagom kerül valamivel kevesebb, mint 10.000 Ft-ba. Miért kell ennek közel a felét (4.700 Ft) még megfizetnem, "fizetési halasztás kockázata" címszó alatt, mikor a csomagot már...

Ha a forgalmazó garanciális javítás címszó alatt 17 nap alatt juttatja el egyáltalán a szervizbe a meghibásodott eszközt, akkor megfelel ennek az...

A Fogyasztóvédelmi Egyesület honlapja szerint, garanciális javítás esetén a forgalmazónak törekednie kell arra, hogy a meghibásodott termék javítása 15 napon belül megtörténjen.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!