Hogyan tudnám rendezni a pénzvisszatérítési ügyemet a Pepita.hu val?
Rendeltem egy lábmasszírozó gépet a nagymamámnak az oldalrol 23k ért.
Másnap jött a levél, hogy a rendelés nem teljesíthető készlethiány miatt, de a pénzt nem utalták vissza.
Az ügyfélszolgálat menüpontban nincs se telefonszám, sem pedig emailcím, csak egy menüpont választós "ügyfélszolgálati bejelentés", de ott bármire kattintok ugyan azt írja (képet csatoltam).
Nagyon kétségbe vagyok esve.

válasza:

válasza:Másik menüpontban van:
Mail:
ugyfelszolgalat@pepita.hu
Tel:
+36 1 51 00 500
Vagy a visszaigazoló e-mail-ben is kell valami elérhetőségnek lenni.

válasza:Bal alsó sarokban: Impresszum, ha rákattintasz, akkor bal oldalon látható a telefonszám, jobb oldalon a cégadatok között az e-mail cím.
Általában minden oldalon az impresszumban vannak elérhetőségek, vagy az ÁSZF-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Nem jártam még így, nem tudom, hogy működik a dolog. Rendeltem egy oldalról, a GLS azt írta sérült és nem szállítják ki, választhattam 2 opció közül: az egyik, hogy visszaküldöm, a másik, hogy minden nap szólnak nekem, hogy ők ezt nem szállítják ki mert sérült. Akkor...
Bankszamlaszamot meg ilyeneket hol tudom megadni nekik? Akinek volt ilyen, az kerem meselje el. Elore is koszonom.
internetes vásárlásnál kártyával fizettem, de a termék nem volt raktáron ezért visszatérítést kértem. Amit email-ben jelzett is az értékesítő kolléga hogy visszatérítette az oldalon, de lehet csak holnap jelenik meg a számlámon. Ez csütörtök délelőtt volt, de azóta sem...
Vásároltam a Temuról 80'000 Ft-ért. Azt írták, ha késnek egy megadott dátumhoz képest (kb. 3 hét), akkor visszaadnak kb. 1700 Ft-ot. De nem késtek, a megadott határidő előtt 1-2 nappal jött a csomag, és minden benne volt. Nem is reklamáltam, mert nem lett volna miért....
Képtelen voltam telefonon keresztül fizetni, Foxpost oldalán volt a hiba, de vissza is kaptam a pénzemet (1599), többszöri próbálkozás után is. Viszont utoljára még levont 1599 Ft-ot, melyet nem kaptam vissza azonnal, amellé hogy a SimplePay állítólag állítja hogy a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!