Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám rendezni a...

Kupicalajos kérdése:

Hogyan tudnám rendezni a pénzvisszatérítési ügyemet a Pepita.hu val?

Figyelt kérdés

Rendeltem egy lábmasszírozó gépet a nagymamámnak az oldalrol 23k ért.

Másnap jött a levél, hogy a rendelés nem teljesíthető készlethiány miatt, de a pénzt nem utalták vissza.

Az ügyfélszolgálat menüpontban nincs se telefonszám, sem pedig emailcím, csak egy menüpont választós "ügyfélszolgálati bejelentés", de ott bármire kattintok ugyan azt írja (képet csatoltam).

[link]

Nagyon kétségbe vagyok esve.

ápr. 21. 11:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
És ha másik gombot választod ki? "Még nem rendeltem, érdeklődni szeretnék"
ápr. 21. 12:08
 2/5 A kérdező kommentje:
ugyan az.
ápr. 21. 12:08
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Másik menüpontban van:

Mail:

ugyfelszolgalat@pepita.hu

Tel:

+36 1 51 00 500

Vagy a visszaigazoló e-mail-ben is kell valami elérhetőségnek lenni.

ápr. 21. 12:10
 4/5 A kérdező kommentje:
nagyon nagy vagy!! Köszönöm! Hol találtad ezeket az elérhetőségeket,? írd már le nekem pls, sehol nem találtam, de valószínűleg vak vagyok!
ápr. 21. 13:55
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Bal alsó sarokban: Impresszum, ha rákattintasz, akkor bal oldalon látható a telefonszám, jobb oldalon a cégadatok között az e-mail cím.

Általában minden oldalon az impresszumban vannak elérhetőségek, vagy az ÁSZF-ben.

ápr. 21. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Előre fizetett csomag visszaküldése, pénzvisszatérítés kérése?

Nem jártam még így, nem tudom, hogy működik a dolog. Rendeltem egy oldalról, a GLS azt írta sérült és nem szállítják ki, választhattam 2 opció közül: az egyik, hogy visszaküldöm, a másik, hogy minden nap szólnak nekem, hogy ők ezt nem szállítják ki mert sérült. Akkor...

Hol kell jelezni a penzvisszateriteshez, hogy a 20 perc kesest meghalado vonaton utazok?

Bankszamlaszamot meg ilyeneket hol tudom megadni nekik? Akinek volt ilyen, az kerem meselje el. Elore is koszonom.

Pénzvisszatérítés mikor jelenik meg a számlámon?

internetes vásárlásnál kártyával fizettem, de a termék nem volt raktáron ezért visszatérítést kértem. Amit email-ben jelzett is az értékesítő kolléga hogy visszatérítette az oldalon, de lehet csak holnap jelenik meg a számlámon. Ez csütörtök délelőtt volt, de azóta sem...

Temu rejtélyes pénzvisszatérítés?

Vásároltam a Temuról 80'000 Ft-ért. Azt írták, ha késnek egy megadott dátumhoz képest (kb. 3 hét), akkor visszaadnak kb. 1700 Ft-ot. De nem késtek, a megadott határidő előtt 1-2 nappal jött a csomag, és minden benne volt. Nem is reklamáltam, mert nem lett volna miért....

SimplePay-nél meddig tart a pénzvisszatérítés OTP-s számlához?

Képtelen voltam telefonon keresztül fizetni, Foxpost oldalán volt a hiba, de vissza is kaptam a pénzemet (1599), többszöri próbálkozás után is. Viszont utoljára még levont 1599 Ft-ot, melyet nem kaptam vissza azonnal, amellé hogy a SimplePay állítólag állítja hogy a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!