Online munkát valaki ajánlani? MLM nem érdekel, sem más értékesítés.

válasza:A kérdés nem befektetésre vonatkozott, hanem egy 0 végzetséggel rendelkező ember akart online pénzt szerezni valahogy.
Befektetni tl.dr: álamkincstár, állampapir. 7%, fix, semmit sem kell tenned, semmi költség.

válasza:#10 Munkán kívül nem termelek pénzt. Vagyis befektetek persze, de nem dolgozok munkaidőn kívül vagy másodállásban.
Nyugodtan kérdezz, ha van valami konkrét. Az első munkámra az egyetemről (bsc 1. évében) toboroztak, utána (még egyetemistaként) LinkedIn-en találtam gyakornoki helyet. Aztán felvettek ott főállásba is, msc alatt már végig dolgoztam. Még junior vagyok, viszonylag friss az élmény, kérdezz nyugodtan.
A befektetésekhez kevésbé értek, mármint a gazdasági dolgokhoz. A matek megy, de kb ennyi. Nagyrészt ingatlanban van most a vagyonom, illetve államkincstárban különböző papírokban. Van valamennyi részvényem is, inkább kísérleti szinten + céges részvényprogram. (De befektetési tanácsot ne informatikustól kérj, hanem valami közgazdásztól inkább)

válasza:További kérdések:
Letöltöttem a MOHU appot, regisztráltam a rendszerbe, ha belépek adja is a QR kódot , de tegnap mikor akartam használni azt ajánlotta fel hogy regisztráljak,, nem tudtam használni. kell a használathoz mobilnet? mert nekem az nincs, otthon wifi m van.készítsek a kódrol...
Dolgozom durván 10 éve, itthon lakom, az első nagy projektem egy saját autó vásárlása volt, ezután mindig tettem félre a fizetésem, hogy majd szép lassan lesz annyi, hogy veszek önerőre egy ingatlant. Na ez a megugró ingatlan áraknak köszönhetően meghiúsult. Ez a...
33 vagyok. Eddig túl nagy bajom nem volt sosem. Viszont most lett egy térd sérülésem. Voltam vele dokinál, aki adott beutalót mr-re, röntgenre, majd vissza magához. Ezek az időpontok mind munkaidőben. Igazából nincs messze a kórház, munkából elmegyek, majd...
Nagymamámnak csak a nyugdíja ment erre a bankszámlára, azonban már üres (nem mi szedtük le róla a pénzt). Így fel kell tüntetni a leltárban? Ha nem tüntetjük ott fel, akkor hogy tudjuk majd megszüntetni a bankszámláját? Simán a halotti anyakönyvi kivonattal? Nem...
Megkeresett a külföldi nyugdíjfolyósítóm, hogy 65 éves korom helyett 68 évesen menjek nyugdíjba és 30%-kal többet kapok.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!