Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Revoluton hol lehet a korábban...

Eddiboy kérdése:

Revoluton hol lehet a korábban beküldött limit áras tranzakciókat törölni?

Figyelt kérdés

Csehországba készültem, több limitáras megbízást is adtam a Revoluton korona váltására. Valamelyik teljesült, valamelyik nem. Meg is jártam Csehországot, hazajöttem, némi korona maradt is számlámon. Nemrég, amikor elkezdett javulni a forint, egyszercsak teljesített egy már elfelejtett limitáras tranzakciót, és váltott újabb koronát.

A kérdésem, hogy hol tudom a Revolut appban megnézni a leadott, de még nem teljesült megbízásaimat, és ha már nem kell, akkor törölni. Amikor leadok egy új megbízást, látom a létezőket, de aztán eltűnnek, és nem tudom, hogy kell visszakeresni, próbáltam már.

ápr. 29. 11:15
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Hány % a tranzakciós költség Revoluton, amikor kriptót veszel, vagy eladsz? Mondjuk BTC-t.

Magyaran, ha Revoluton vennék BTC-t, hány százalékkal drágábban kellene eladnom majd, hogy ne legyen veszteségem a 2 tranzakción (adás-vétel)?

Van arra lehetőség, hogy Revolut-on tárolt eurómat fizikai pénzben kivegyem?

Kaptam értesítést, hogy nincs forgalom a kártyámon ezért meg fog szűnni. Virtuális kártyám van és csak euró tárolására használom. De tranzakciót nem akarok rajta bonyolítani szóval arra vagyok kíváncsi, hogy papír euróban ki vehetném-e valamilyen úton módon az ott lévő...

A revoluton továbbra sem kell tranzakciós adót fizetni? csak a wise on?

vagy ez a lakhelytől függ, hogy melyik országban vagyok regisztrálva?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!