Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » SameDay ma hozott volna egy...

SameDay ma hozott volna egy Temus csomagomat. 7: 32-kor azt írja "Rosszul irányítva a Hubban"- ez mit jelent? És egyáltalán,meg fog érkezni? Nektek is volt ehhez hasonló esetetek?

Figyelt kérdés
jún. 3. 10:15
 1/4 anonim ***** válasza:
21%
Valószínűleg másik elosztó központba került a csomagod, vagy ki tudja. Sajnos nem véletlenül van 'Sameday károlsultak csoportja' Face-en.
jún. 3. 12:01
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Talán nem annak a futárnak adták ki aki feléd jár. Szerintem ez még meg fog jönni.
jún. 3. 12:54
 3/4 anonim ***** válasza:
21%
Másik központba került. Jön az,csak lassabban.
jún. 3. 14:57
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
Nekem is késett, adtak 1700Ft-ot.
jún. 3. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Az impexbaloldal és az SZDSZ mentalitás túlél a TISZÁban? Lesz ebből egyáltalán rendszerváltás, vagy csak visszatér valami hasonló váltógazdaság...

Tehát amiről például Puzsér is beszél, hogy nem ez a hűbéri típusú nemzetrontás hanem csak úgy simán lopnak és kótyavetyélik el a nemzeti vagyont, mint az Orbán rezsim előtti időkben. Például a Kapitány Istvánnal kapcsolatban amolyan De ja vu érzésem van, hogy még...

A ilyen business coach meg hasonló szakmák mire jók egyáltalán?

Attól hogy valaki elvégez egy pár hetes tanfolyamot hogy gondolja hogy tanácsot tud adni egy vállalkozásnak, ahol komplex gazdasági, adózási, jogi ismereteket kell alkalmazni?

Milyen üzletpolitikai döntés húzódhat meg azon tény mögött, hogy itthon egyáltalán forgalmaznak Deli csokikat? A márka a Nestléhez tartozik és nem...

Nemcsak én, de tudom, hogy rajtam kívül sokan nagyon szeretik a cseheknél és a szlovákoknál sokféle ízben kapható Deli csokikat. Most vettem csak észre a csomagoláson a Nestlé logót, vagyis valamikor ott is felvásárolták a gyártó céget.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!