Mikor kapjuk meg a munkanélkülit júliusban? Elsején elutalják és megis érkezik a bankszámlára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden hónapban levonják a bankszámlámról. Most már el vagyok maradva , 1 havit nem fizettem ki.
Elég nagy csőd az életem jelenleg. Van nem kevés tartozásom és még részletbe se tudnám ki fizetni. El nem hiszem h engednék. Szükségem lenne a munkára most már nagyon, de félek ha fel is vesznek szinte ingyen dolgoznék mert letiltanák jelentős részét vagy a bankok nem...
Az érdekelne igazából, hogy mennyi pénzt tarthatok OTP-s számlán ha munkanélküli vagyok, hogy ne kezdjen utánam szimatolni a bank vagy a NAV.
Ha pedig a postás hozza ki a pénzt, akkor azt személyesen kell átvenni, ha jól gondolom, nem csak bedobja a postaládába.
Haliho, a határozat kézhez vételétől mikortól utalhatják a pénzt? Valamint hogy kell nézzem, h mennyi kapok mert van olyan, h 41 napra bruttó összeg, de alatta egy másik összeg van. Valamint ezt a 41 napot egybe kifizetik? Köszi ha válaszolsz. 🤗
Eddig minden hónapban rajta volt 3-4-e környékén, de most nem érkezett rá semmi sem. Mitől függ, hogy mikor utalják?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!