Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mikor kapjuk meg a munkanélkül...

Mikor kapjuk meg a munkanélkülit júliusban? Elsején elutalják és megis érkezik a bankszámlára?

Figyelt kérdés

jún. 27. 09:52
 1/1 anonim válasza:
Te budos munkakerulo menj el dolgozni
júl. 5. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Mit tegyek, ha munkanélküli lettem, és nem tudom fizetni a személyi kölcsönt?

Minden hónapban levonják a bankszámlámról. Most már el vagyok maradva , 1 havit nem fizettem ki.

Ha van tartozásom munkanélküliként és lesz új munkám tudok bankszámlát csináltatni és ha igen rögtön tilthatják?

Elég nagy csőd az életem jelenleg. Van nem kevés tartozásom és még részletbe se tudnám ki fizetni. El nem hiszem h engednék. Szükségem lenne a munkára most már nagyon, de félek ha fel is vesznek szinte ingyen dolgoznék mert letiltanák jelentős részét vagy a bankok nem...

Mennyi pénzt lehet tartani bankszámlán, ha munkanélküli vagyok?

Az érdekelne igazából, hogy mennyi pénzt tarthatok OTP-s számlán ha munkanélküli vagyok, hogy ne kezdjen utánam szimatolni a bank vagy a NAV.

Ha álláskeresési járadékot igénylek, de nekem nincs bankszámlaszámom, csak a férjemnek, akkor azt is kérhetem, hogy neki utalják a pénzt? Ha igen,...

Ha pedig a postás hozza ki a pénzt, akkor azt személyesen kell átvenni, ha jól gondolom, nem csak bedobja a postaládába.

Munkanélküli járadék?

Haliho, a határozat kézhez vételétől mikortól utalhatják a pénzt? Valamint hogy kell nézzem, h mennyi kapok mert van olyan, h 41 napra bruttó összeg, de alatta egy másik összeg van. Valamint ezt a 41 napot egybe kifizetik? Köszi ha válaszolsz. 🤗

Május hónapban hanyadikáig kell megkapni a munkanélkülit bankszámlára?

Eddig minden hónapban rajta volt 3-4-e környékén, de most nem érkezett rá semmi sem. Mitől függ, hogy mikor utalják?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!