Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Vinteden samedy easy box...

Vinteden samedy easy box átvételi pontot miért nem lehet választani ?

Figyelt kérdés
júl. 23. 21:35
 1/2 anonim ***** válasza:

A Sameday már nem szállít Magyarországra.

[link]

júl. 23. 23:42
 2/2 anonim ***** válasza:
Az eMAG-nál a Sameday volt a szállító, tegnaptól már a GLS.
júl. 23. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Alza.hu mennyire tartja pontosan a szállítás dátumát?

Tegnapelőtt este rendeltem, lehetett választani szállítási napot: csütörtök, péntek, szombat stb, én csütörtököt választottam de ahogy látom még nincs a raktárukban, hogy lesz ebből mai szállítás?

Te melyiket választanád, hetente 4 napot dolgozni 10-10 órán át, vagy a klasszikus 5 napot 8-8 órán át?

Neked mi a véleményed? Jó volna, ha bevezetnének ilyet a cégednél? A négy napos munkahét a tesztek szerint: Előnyök: Jobb fókusz, magasabb motiváció, csökkenő fluktuáció és kevesebb betegszabadság. Hátrányok: A napi emelt órás munkavégzés megterhelő lehet, illetve...

Melyik választanád?

5 millió ft-ot kapsz most vagy 50 millió ft-ot kapsz, de Matolcsy György fogja kezelni, befekteti 6 hónapig, és csak utána kapod meg.

Melyik brókert érdemes választani, ha Sanghaji cégekbe is szeretnék befektetni?

Ilyen a Shenzhen Transsion Holdings Co. például, vagy a Skyworth Group.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!