Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan kell feladni egy...

Hogyan kell feladni egy csomagot belföldre?

Figyelt kérdés

Még sosem adtam fel csomagot. Van egy kb 50x30x30 doboz, amiben van cucc.

Mi a legegyszerűbb módja ezt a csomagot feladni? Mit kell csinálni? Milyen szolgáltatót keressek?

aug. 31. 13:14
 1/4 anonim ***** válasza:
86%
GLS, Foxpost/packeta. Online kitöltöd az űrlapot, befizeted amit kell. Ami lapot adnak kinyomtatod és ráragasztod a dobozra. Dobozt elviszed az automatához, beírod a kapott kódot és beteszed a kinyílt helyre. Becsukod.
aug. 31. 14:31
 2/4 anonim ***** válasza:
86%
Vagy ráírod szépen a címzettet, beballagsz vele postára, feladod, kifizeted és kész.
aug. 31. 14:56
 3/4 anonim ***** válasza:
85%
GLS vagy Foxpost. Letöltöd az appot.Kattints a Csomagküldés gombra. Add meg a saját adataidat (feladó) és a címzett adatait, és azt, hogy hova küldöd. Kifizeted. A fizetés után kapsz egy 6 jegyű jelszót/kódot. Berakod az automatába. Vagy ha az MPL-t választod, feladod a postán
aug. 31. 17:52
 4/4 anonim ***** válasza:
62%
Ha vannak aggodalmaid még besétálsz egy postára és elmondanak mindent.
aug. 31. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Belföldre/külföldre hogy tudok csomagot feladni, olcsón? Ilyen DPD, meg ezek működését nem találtam a weboldalukon, hogy hogy tudok ide a házamhoz...

szeretném a cuccaimat eladni, viszont nem tudom hogy működik a futár dolog a magyar postát meg csak belföldre ismerem, azt viszont tudom, hogy baromi drága) talán az mpl a legdrágább...

Hogyan kell egy csomagot feladni belföldre?

Az egésznek a menete érdekelne, tehát hogy hogyan érdemes csomagolni ha tartalmazna kissé törékeny anyagot is, és ezek után hogyan menne a feladás,stb. Előre is köszönöm a segítséget! :)

Kevesebb mint egy kg nagyságú csomagot szeretnék belföldre feladni, ajánlottan. Ez kb mennyibe kerül?

Egy éve 1 kg-os csomagot kb 500 Forintért sikerült feladnom. Most megnéztem a Magyar Posta oldalán, és 1055 Forintot kérnek egy csomagért, plusz ugye az ajánlottért díj.. És valahogy ezt nem hiszem el:D Postán dolgozó személy / olyan ember válaszát várom, aki...

Hogyan kell feladni egy csomagot belföldre hogy biztos ne vesszen el?

Ajánlottan vagy elsőbbségivel? Mennyibe kerül az nekem plusszba?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!