Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Elég lesz Pesten a nettó 450?

Elég lesz Pesten a nettó 450?

Figyelt kérdés

Albérlet amit kinéztünk 240/ ennek a fele

120

rezsi 20

internet+ mobilnet= 10 ezer

Kaja: 80 ezer

Bérlet 10 ezer

Vitaminok, meg ilyen tusfurdo ilyenek 10 ezer

Alapveto kiadas: 250 ezernel jarunk

Megmaradó: 200 ezer

Szórakozásra költség: 60ezer(heti 15 szerintem reális) Ide tartozik, néha beülni sörözni, vagy 1-1 buli, mozi, beülni megenni 1 pizzát, bowling ilyesmik tudjátok.

Megmaradó: 140 ezer

Ezt fogom befektetni havonta.

aug. 31. 19:27
1 2 3 4 5
 1/41 anonim válasza:
87%
És akkor miért kérdezed, hogy elég-e?
aug. 31. 19:30
 2/41 A kérdező kommentje:
csak hogy másnak akkor miért nem elég ennyi
aug. 31. 19:35
 3/41 A kérdező kommentje:

sokak szerint, ez vegetálni elég.

mi ebben amit irtam a vegetálás? van hol

lakni eszek, iszok, szórakozok, és közben teszek is félre pénzt.

aug. 31. 19:36
 4/41 A kérdező kommentje:
mi kell még? jobb lehetne nyilván, de azért ezt nem hívnám úgy hogy túlélès stb.
aug. 31. 19:37
 5/41 anonim ***** válasza:
91%
Majd írd meg pár hónap után, hogy valóban így jött-e ki a matek.
aug. 31. 19:58
 6/41 anonim ***** válasza:
90%
Hányszor írod még ki? Sokat vagyok itt Gyakorin, onnan tudom, hogy ezerszer kiírtad már ezt a kérdést. Tiltani fognak megint. Másfelől, itt miért akarod bizonygatni a pénzügyi dolgaidat Gyakorin?
aug. 31. 19:58
 7/41 anonim ***** válasza:
58%

Betegséget nem számoltad bele, váratlan kiadást nem számoltad bele, előrehaladást az életben nem számoltad bele.

Tudom, hogy te nem akarsz sem saját házat, sem autót, se gyereket, sem szabadságot.. nem, nem arról az 1 hétről beszélek amit a főnököd engedélyez évente 1-2x.. Én viszont akarok és ezekhez több pénz kell, ezért nem elég ennyi.

Én legkésőbb 50 évesen "nyugdíjba" akarok menni, ahhoz meg többet kell havonta félretennem mint 140e.

Emellett azt se számolod bele, hogyha a melóhelyed csődbe megy, nem fizet ki, kirúgnak, messzebbre költözik, kivonul az országból.. akkor milyen gyorsan találsz magadnak ugyanilyen "jól" fizető melót.

Azt se számoltad bele, hogy a mai biorobot és sok más munkák a következő 10 éveben gyökeresen át fognak alakulni.

Azt se számoltad bele, hogy ezért a 450e-ért naponta jó esetben 10 órát adsz az életedből. Tudom te időmilliomos vagy, akinek ez nem számít. Végülis mi mást is csinálhatnál naponta 10 órában a munkán kívül?!

Biztos szeretsz ébresztőre kelni heti 5x, biztos szereted, hogy felnőtt ember létedre másoktól kell engedélyt kérded, hogy elmehess pihenni 1-1 hétre.

Nagyon röviden, ezért nem elég számomra 450e.

aug. 31. 20:36
 8/41 anonim ***** válasza:
62%
Miért teregeted ki a vagyoni helyzetedet Gyakorin? Ez semmiben nem különbözik attól, mintha a farkadról küldenél képet, és kérnél véleményezést róla, hogy elég nagy-e. Lényegében ez is faszméricskélés, csak képletesen. Ráadásul ezer ilyen kérdést kiírtál már.
aug. 31. 20:46
 9/41 anonim ***** válasza:
70%

Neked elég, másnak nem. Amúgy ne aggódj havi 140 ezret a lakosság 90%-a biztosan nem tesz félre, hiszen a többségnek egy hirtelen, egyszeri 100 ezres kiadás is komoly gond, ez csak szimpla statisztika a lepontozók kedvéért...

Szóval igen, jól beosztva a pénzt, 450 bőven elég mindenre, nyilván nem luxus, nyilván folyamatosan követni kell a költekezést, nyilván meg kell gondolni mit vesz az ember, de szerintem ezzel semmi gond nincs.

Attól meg, hogy most 450-et keres és ebből jól elvan, ugyanúgy növelheti a bevételeit, juthat feljebb, később vállalhat gyereket stb.

aug. 31. 21:53
 10/41 anonim ***** válasza:
66%
#2 mert más veled ellentétben tud számolni, és beleszámolja a kiadásokba az egyéb szükséges összegeket is. Az emberek költenek fogamzásgátlásra, orvosra, néha kell gyógyszer, menstruációs cuccok, ott vannak a szülinapok, névnapok, karácsony, valami parfüm, nőknek sminkcucc, fodrász, olykor ruha, kozmetikus sem luxus problémás bőr esetén, nem árt egy nyaralás sem, van, aki szemüveges, ott a fogorvos, stb
szept. 1. 04:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Pesten 300 nettó alatti fizetés mégis mire elég?

Sajnos csak egy érettségim van, pályakezdő vagyok, plusz elég klafa hátrányaim is vannak ( diszes zavarok, mozgássérültség, személyiségzavarok) ennek ellenére szeretnék és fogok is majd egyetemen tovább tanulni. Nyilván nem kötöm ezeket a munkaadók tudtára, egyetlen...

Milyen munkaidőt (napi/heti/ havi össz) tudtok elképzelni Pesten bruttó 130.000-es (nettó 84.000 kb) fizetésért?

Most vesznek fel egy céghez, a bérezés ennyi lesz, de a munkaidőről még meg kell alkudni.

A vidéki fiatalok miért mennek külföldre, ha Pesten nettó 5-600-at lazán meg lehet keresni még szakma nélkül is?

Egy internetes webshopban dolgozom, jelenleg annyira nagy munkaerőhiány van nálunk Pesten, hogy betanított könnyű fizikai munkára nettó 600 ezerért sem jelentkezik senki, mert vannak más cégek ahol nettóban bőven 7-800 felett lehet keresni szakma és végzettség nélkül...

Pesten nettó 200 alatti bérért egy cég örülhet ha talál bárkit is, vagy ellenkezőleg, bőven lesz miből válogatni is?

Nekem itt a cégnél azt mondták bruttó 260ért keresnek embert (nettóban 200 alatt) és higgyem el, annyi jelentkező lesz hogy meghallgatni se tudják majd mindet. Diplomások is , bőven. Nem hittem el. Aztán elkezdtek jönni a mailek. Már elhiszem.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!