Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért nem működik az Otp szép...

Miért nem működik az Otp szép kártyám?

Figyelt kérdés
Karácsonyra kaptunk egy bizonyos összeget a munkahelyen az otp szép kártyára. Régebben is próbálkoztam és ma ismét eszembe jutott az a pénz. Gondoltam rendelek foodoran mekit, ha már így alakult a nap. De állandóan azt írja, hogy a terhelendő kártya az üzletági követelményeknek nem felel meg. A kártya aktiválva van, elegendő összeg van rajta. Van digitális változata is, tehát nem is azzal van a probléma. A zseb amiben van sem kéne, hogy problémát okozzon, főleg nem a mekinél, ahol tudtommal már nincsenek erre vonatkozó kötöttségek. Szerintetek mi lehet a probléma? Ez az első ilyen kártyám, így nem igazán értek hozzá ^^”

aug. 31. 20:38
 1/6 anonim ***** válasza:
86%
Ugye az online fizetésnél a szép kartyát választottad ki, nem a bankkártyát?
aug. 31. 21:04
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen a szép kártyát választottam
aug. 31. 21:29
 3/6 Koplárovics Béci ***** válasza:
82%

"A kártya aktiválva van, elegendő összeg van rajta. Van digitális változata is, tehát nem is azzal van a probléma. "

Jelenleg szálláshely és aktív magyarok zsebek vannak. Kajára a szálláshely használható fel.

szept. 1. 06:51
 4/6 anonim ***** válasza:
86%
Nem lehet hogy az aktív magyarok zsebbe ment? Abból te kaját nem rendelsz.
szept. 1. 07:11
 5/6 A kérdező kommentje:
Neem, direkt arra is figyeltem. A szálláshely zsebben van.
szept. 1. 23:12
 6/6 A kérdező kommentje:
Mindegy igazából. Beszélek majd a bankkal de nem egy sos dolog, csak úgy voltam vele, hogy elköltöm ha van :) Köszi mindenkinek ^^
szept. 1. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Ha lejárt a SZÉP kártyám és újat kaptam, akkor a zsebek száma is változik?

Csak azért kérdem, hogy kell-e szóljak a pénzügyesünknek, vagy sem. A régi zsebeim számát nyilván nem tudom fejből, és mióta aktiváltam az újat, nem látom a régit. Nem tudom, hogy a zsebek számai is változtak-e, vagy csak a kártyám száma (ami nem lényeges ugyebár átutalás szempontjából).

Hogy tudom lenullázni a Szép kártyám?

Foodpandán használtam fel az összeget, mostmár csak 1000 pár száz forint maradt rajta. Ha megpróbalok rendelni, akkor kidobja, hogy nem sikerült a tranzakció. Hogy tudnám felhasználni? Elég lehetetlen összeg van rajta, 1114 vagy mennyi, pont ennyiért elég nehéz vásarolni.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!