Miért nem működik az Otp szép kártyám?

válasza:

válasza:"A kártya aktiválva van, elegendő összeg van rajta. Van digitális változata is, tehát nem is azzal van a probléma. "
Jelenleg szálláshely és aktív magyarok zsebek vannak. Kajára a szálláshely használható fel.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
(húsok, tisztítószerek, hideg élelmiszer, stb)?
Csak azért kérdem, hogy kell-e szóljak a pénzügyesünknek, vagy sem. A régi zsebeim számát nyilván nem tudom fejből, és mióta aktiváltam az újat, nem látom a régit. Nem tudom, hogy a zsebek számai is változtak-e, vagy csak a kártyám száma (ami nem lényeges ugyebár átutalás szempontjából).
Foodpandán használtam fel az összeget, mostmár csak 1000 pár száz forint maradt rajta. Ha megpróbalok rendelni, akkor kidobja, hogy nem sikerült a tranzakció. Hogy tudnám felhasználni? Elég lehetetlen összeg van rajta, 1114 vagy mennyi, pont ennyiért elég nehéz vásarolni.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!