Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért akarnak beszélni minden...

Miért akarnak beszélni minden áron?

Figyelt kérdés

Benneteket nem idegesít, hogy egy csomó webshopnál, a webshopos rendelés leadása után telefonálgatnak?

Megadom az e-mailes elérhetőségem, erre felhívnak, akkor is ha minden tétel szállítható. Ha gond lenne valamivel még érteném. Nem az első rendelésem, megbízható vevő vagyok, mindent átvettem eddig amit megrendeltem. Miért nem értik az e-kereskedelem lényegét a magyar kereskedők? Nem akarok/tudok telefonon beszélni, ez elavult dolog, ezért rendelek digitálisan. Miért nem e-mailben tájékoztat? A kereskedők többsége az 1980-as években rekedt?

Vannak pozitív példák is, de sajnos azt veszem észre, hogy a kereskedők 40-50 %-a telefonon akar beszélni. Már inkább olyan helyről rendelek, ahol simán, pofázás-mentesen megy a digitális vásárlási folyamat.

Olyanok válaszát várom, akinek van rálátása ez e-kereskedelemre! A szokásos megmondóemberek hanyagolják a választ! Köszönöm!

Annak írom, aki webshopot üzemeltet:

Csak a legvégső esetben, problémánál hívd fel telefonon a vevődet, mert idegesítő és nem feltétlen tudja felvenni a telefont, pl. olyan a munkaköre, éjjel dolgozik! Írjál e-mailt! Ha azt hiszed egy pozitív gesztus a személyes, élő kommunikáció, akkor tévedsz! Ezzel vevőt fogsz veszíteni!

aug. 31. 21:35
A kérdező szavazást indított:
Nem, nem zavar, hogy telefonon felhívnak és elmondják azokat a dolgokat, amik már tisztázottak.
Zavar ha felhívnak, totál felesleges a digitális vásárlásnál.
Egyéb, leírom.
10 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Az elmúlt 4 évben kb 20+ különböző webshopból rendeltem már legalább egyszer.

Soha, egyik helyről se kerestek telefonon.

Megrendeltem, visszaigazolták mailben és utána lefutott a szokásos futáros protokoll.

aug. 31. 22:59
 2/10 Justinianus ***** válasza:
100%

Te valami furcsa világban élhetsz. Tíz éve heti rendszerességgel rendelek, de még soha nem kerestek telefonon, sem e-mailben (az automatikus visszajelzések kivételével).

Már rég nem szokás az élő (telefonos) kommunikáció, még ott sem, ahol tényleg szükség lenne rá.

szept. 1. 00:34
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Engem utoljára 10 éve hívtak fel, mert olyan terméket rendeltem ami nincs és nem is lesz soha többé. De ha nincs gond akkor nem szoktak.
szept. 1. 07:14
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Sosem hivtak telefonon.
szept. 1. 07:50
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy mit akartak, miért hívtak fel? Engem nem szoktak hívogatni egyáltalán.
szept. 1. 07:52
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Engem soha nem hívnak
szept. 1. 16:22
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Sohasem hívtak.

Melyik webshop ami hívogat?

szept. 1. 18:02
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem hívtak
szept. 1. 19:48
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Engem sose hívtak...
szept. 2. 03:40
 10/10 anonim válasza:
100%
Engem nem szoktak felhívni.
szept. 2. 05:08

További kérdések:

Mit kezdjek havi 60 000 ft-al?

Egyetem mellett részmunkaidőben kezdtem dolgozni. Havi 200 000ft a fizetésem, 140 000 az alap kiadásom (albérlet, élelmiszer, tömegközlekedés). Nincs félretett pénzem, most várom az 1. fizum csak nem tudom mi legyen vele. Sosem jártam nagy pénzekkel, és a...

Ha a Revoluton lévő forint összeget átváltom más valutába (euró, román lej, cseh korona, stb.), akkor külföldön kártyás fizetés esetén azonnal...

Továbbá a hazai bankokhoz hasonlóan kell itt is előre bejelentés hogy mettől meddig leszek külföldön és fizetnék helyi pénznemmel?

A német cégeknek tényleg annyira megéri inkább itt nálunk telephelyet nyitni?

Eleve költség felépíteni a gyárat is. Meg a munkaerő sem olyan olcsó már itthon sem. Kint keres egy gyári szalagmunkás bruttó 2800 eurót, itthon pedig bruttó 2000 eurót, szóval annyira nincs nagy különbség.

VWCE etf vélemények?

VWCE etf megfelelő lehet számomra 18 évesen arra hogy havonta bele fektessek és majd 10 év távlatban kivegyem a pénzt évi 8-10% hozammal és közben nem csinálok vele semmit?

Hol lehet jó áron Bitcoint venni?

Olyan oldalt keresek ahol át is lehet utalni privát tárcára hogy ne az oldal tárcájában kelljen tartani.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!