Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Aukro visszatérítés?

Aukro visszatérítés?

Figyelt kérdés

Eladtam valamit auron. A pénzt továbbította is az aukro a számlámra másnap. A vevő jelezte hogy nem kell neki mégse a termék, utaljam vissza az árát a postaköltséget és az auro díjat levonva. Mivel nem válaszolt egy hétig semmit az auro, visszautaltam. Eltelt 2-3 hét és most írt vissza az aukro, hogy ők visszatérítették a vevő pénzét.

Akkor most duplán kapta meg a pénzt- tőlük is és tőlem is?

Tőlem le lesz vonva az aukro által?

Nyilván nekik is írtam, de amilyen qva lassan válaszolnak hátha itt hamarabb tud valaki írni valamit.

Mit tegyek most, a bankomnál az utalás visszahívását kezdeményezzem arra az összegre, amit én visszautaltam a vevőnek?

szept. 1. 09:50
 1/1 anonim ***** válasza:
34%

Végül is teljesen mindegy.

A részedről rendben van.

szept. 1. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Vásároltam egy magánszemélyek közötti adás-vétel oldalon. A csomag elveszett vagy az eladó fel sem adta. Visszatérítést kaptam, de az oldal a saját...

Most vásároltam először (és utoljára) ezen az oldalon (aukro), külföldi eladótól vásároltam. Mikor már majdnem lejárt a feladási idő, ráírtam az eladóra, hogy mikor várható, hogy feladja. Azt írta, hogy aznap adta fel. A nyomkövetés továbbra is azt mutatta, hogy várják...

Több sérült, de még használható állapotban lévő termékeket kaptam a Temutól. Nem akarnak adni visszatérítést. Mit lehet tenni?

Lehet valamit tenni ebben az ügyben? Eléggé zavaró, hogy vissza akarják kérni a termékeket.

Hogyan lehet visszaigényelni TEMUN a rendelés összegét?

Sok embertől hallottam már, hogy visszatudják igényelni a rendelésük nagy részét és nem kell visszaküldeni a termékeket. Ez tényleg működik? Aki ezt szintén csinálja tudna segíteni hogyan kell?

Zalando visszatérítés ?

Az lenne a kérdésem hogy a Zalando Revolut kártyára is visszatéríti az összeget ? Annyira nem értek hozzá csak ugye mindig mondják hogy a Revolut számlaszám külföldi, habár a Zalandon a visszatérítéshez a bankártya számot kell megadni.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!