Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Nyert már valak a Fáraók...

Nyert már valak a Fáraók Kincse (piramisos) sorsjegyen?

Figyelt kérdés
Miért érzem azt lehetetlennek? Még ha nem is sokat de az évek alatt néha rávettem magam, hogy jó most hátha más lesz vele kapcsolatban de még egy 500-ast se sikerült rajta nyerni sőt általában mindig úgy van, hogy vagy 1 kell a főnyereményhez vagy még mindig a mellette levő nincs meg ha kettő van egy sorban. Holott kisebb jegyen mint az Astro-n sokszor szoktam még ha néha nem pl.rengetegszer volt 500-1000 ft. vagy 2000 néha 5000 is szülinapkor jól jött, bár ez a legtöbb azon de mégis ehhez képest a fáraók kincse reménetelen, ennyre kicsi azon a nyerés esely? Van ak tényleg nyert azon akár nagyobb összeget, mennyt? MElyk évben?

szept. 1. 13:48
1 2
 1/11 igazadvan ***** válasza:
73%
Az megvan, hogy mennyit költöttél sorsjegyre és mennyi folyt be? Pozitív vagy negatív a mérleg?
szept. 1. 14:15
 2/11 krwkco ***** válasza:
87%

Nyilván negatív. Ha a kérdező egyszer sem nyert.

A legkisebb (300 Ft-os) nyeremény esélye 950 000/5 000 000 vagyis kb. 1:5. Ha valaki ennek kétszeresét, vagyis 10 szelvényt vesz és egyszer sem nyer még 300 forintot sem, akkor kezdhet a statisztikai valószínűségre panaszkodni. Az 500-as nyereményhez -ugyanilyen okoskodással- kb. 30 szelvényt kellene venni.

[link]

szept. 1. 15:18
 3/11 anonim ***** válasza:
67%
Épp tegnap nyertem rajta, még nem váltottam be. Na jó, csak az árát, 500Ft-ot :-) 100E-s nyereményt biztosan tudok, ismerős nyerte és nem kamuzott, ott beszéltük hármasban a pultos csajjal, aki a terminált is kezeli.
szept. 1. 16:21
 4/11 anonim ***** válasza:
86%
Ismerősöm nyert, de csak keveset
szept. 1. 16:24
 5/11 anonim ***** válasza:
76%
Igen nyertem! Tapasztalatot, hogy többet olyat se vegyek.
szept. 1. 16:26
 6/11 anonim ***** válasza:
43%

#2: A kérdező nem a 300 forintos E-sorsjegyet kérdezte, hanem az 500 forintos fizikait.

3,02 a nyerési esély. Úgy emlékszem nem olyan rég jött ki az 500 forintos fáraók kincse, előtte 300 forintos volt. Érthető, hogy csalódott ha gyakran vesz, de sose nyer semmit.

szept. 1. 17:08
 7/11 anonim ***** válasza:
90%
Én ezt most már lassan az összes sorsjegyről el tudom mondani, hogy nem nyerek rajta! Pedig 20-25 éve pont azért szerettem venni, mert nagyobb összegeket is nyertem, pl 20ezer Ftot , meg 5-10ezret is. Most már több éve még az árúkat se nyerem vissza :) Nem is nagyon veszek már. Max évente 1-2 darabot.
szept. 1. 17:27
 8/11 anonim ***** válasza:
58%
Én se nyerek semmit, de nem dobálom el, szokott lenni akció, hogy nyeretleneket kell beküldeni, na azon nyertem 500E-t! Épp most 3-án is lesz egy ilyennek a sorsolása, szóval reménykedek...
szept. 1. 17:38
 9/11 anonim ***** válasza:
91%
Én egyszer 5 ezret nyertem vele🙂
szept. 1. 17:43
 10/11 anonim ***** válasza:
71%

Nagy nyereményt nem de 8 ezer körül volt a legtöbb.

Vegyél még párat ne add fel.

szept. 1. 17:49
1 2

További kérdések:

Mit kezdjek havi 60 000 ft-al?

Egyetem mellett részmunkaidőben kezdtem dolgozni. Havi 200 000ft a fizetésem, 140 000 az alap kiadásom (albérlet, élelmiszer, tömegközlekedés). Nincs félretett pénzem, most várom az 1. fizum csak nem tudom mi legyen vele. Sosem jártam nagy pénzekkel, és a...

Ha a Revoluton lévő forint összeget átváltom más valutába (euró, román lej, cseh korona, stb.), akkor külföldön kártyás fizetés esetén azonnal...

Továbbá a hazai bankokhoz hasonlóan kell itt is előre bejelentés hogy mettől meddig leszek külföldön és fizetnék helyi pénznemmel?

A német cégeknek tényleg annyira megéri inkább itt nálunk telephelyet nyitni?

Eleve költség felépíteni a gyárat is. Meg a munkaerő sem olyan olcsó már itthon sem. Kint keres egy gyári szalagmunkás bruttó 2800 eurót, itthon pedig bruttó 2000 eurót, szóval annyira nincs nagy különbség.

VWCE etf vélemények?

VWCE etf megfelelő lehet számomra 18 évesen arra hogy havonta bele fektessek és majd 10 év távlatban kivegyem a pénzt évi 8-10% hozammal és közben nem csinálok vele semmit?

Hol lehet jó áron Bitcoint venni?

Olyan oldalt keresek ahol át is lehet utalni privát tárcára hogy ne az oldal tárcájában kelljen tartani.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!