Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Sajnos 3 napja elhagytam...

Sajnos 3 napja elhagytam valahol a kézi kistáskámat egy pályaudvaron, amiben "csak" az okirstsim, kártyám voltak. Szem.ig,Lakcím kártya,TB, APEH.. Nyílván újat fogok igényel ő. Az új kártyáimon már teljesen más számok lesznek?

Figyelt kérdés

Értem ezalatt, hogy új tb és adószám?

Csak azért gondolom, mert ski megtslálta az vissza is élhet az okmányaimmal valahogy nem?

szept. 1. 20:47
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha a bankkártyád is nálad volt, tiltsd le! Adóigazolány, TAJ szám nem változik meg, a személyid igen, mert a régit letiltják
szept. 1. 22:13
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
A pályaudvaron kérdezted? Lehet leadta valaki
szept. 2. 16:37
 3/3 A kérdező kommentje:

Kérdeztem ott személyesen 2 alkalommal is, illetve azóta minden nap hívom a MÁV direktet, ők megtudják nézni a rendszerben, de semmi eredmény. Pont most ezekben a másodpercekben érdeklődtem így telefonon negyedik alkalommal.

Nem hiszem el, hogy bárki vagy a takarítószolgákat 4 nap alatt nem találta meg a vonat ülésen.

szept. 2. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Szja, adó, nyugdíjalappal kapcsolatos kérdés?

Ha 2 évig nem dolgoztam de most van munkahelyem viszont nincs rendes bejelentés, akkor mennyi adót és hogy kell fizessem magam után, illetve hogy jöhetek rá fizetve van e utánam az szja meg a nyugdíjjárulék? Ügyfélkapun lehet csak akkor látnám ha felhívnám rá a...

Mi történne ha a bankszámlára utalnának nagyobb összeget?

Minap gondolkodtam hogyha átutalának a számlára egy nagyobb összeget úgy nagyjából 300 milliót akkor a NAV gondolom eljárást indítana. Soha életemben nem lesz ennyi pénzem csak a kíváncsiság vezérelt a kérdés feltevésére.

Hogyan kell igényelni a családi kedvezményt a navtól, ha az egyik gyerek már felsőoktatásban tanul?

Elég az igazoló lap, amit az egyetemen lehet kérni? Sajnos nem tudom, hogy megy ez. Nem is találtam róla normális és érthető leírást.

Szombathelyi Pepco-ban vásárolt hibás terméket reklamáltam meg, de block hiányában csak az Otp sms-t tudtam felmutatni. Főpénztáros nagyon...

Terméket 20 perccel előtte vettem, sok egyébbel együtt a szombathelyi Pepco-ban. A block vagy elkeveredett, vagy nem is kaptam kézbe (talán a pénztárnál maradt), hülye voltam nem figyeltem erre, 2 kisgyerekkel voltam, rájuk figyeltem. Mikor visszamentem a pénztáros...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!