Elszeretném adni 3D modelleimet találtam is egy oldal ahol ezt megtehetem www.turbosquid.com hogyan is működik ez pontosan, jogilag stb? a program amit használok nyílt forrákódú, szóval szabadon terjeszthetem a vele készült dolgokat.
Figyelt kérdés
2015. márc. 7. 14:50
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Ha valaki rá van csatlakozva a wifimre a telefonjáról akkor milyen adatokat tudok tőle megszerezni?
Azt szeretném hogy mikor valaki rácsatlakozik a wifire telefonjáról vagy laptopjáról akkor megszeretném szerezni a mentett jelszavait vagy ilyesmiket fájlokat vagy hogy milyen oldalakat nyitott meg.. lehetséges ez?
Megbízható ez az oldal?
Előbb elindítottam egy filmet,és közben valamit elkezdett tölteni.Nem tudom hogy mit.Kinyomtam,de nem tudom hogy feltöltöttem-e.Hol tudnám megnézni,hogy feltöltöttem-e?
Van valahol az interneten olyan program, vagy oldal, ahol vállalkozást (céget) lehet tervezni, és szimulálni?
Mondjuk olyan,hogy beírod az adatokat,számokat,megadod a gazdasági környezetet,és egyéb tényezőket,és végig modellezi a vállalkozás menetét,és kielemzi,hogy mik a hibák,és hogy mennyire lenne nyereséges.Olyan mondjuk mint egy szimulátoros játék,csak ebben a adatok...
Megéri tőzsdézni ha valaki eléggé jól kitanulja és melyik a "legjobb tőszdézős oldal?
"ahol van is ilyengyakorló program?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!