Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért nem lehet nyomonkövetni...

Miért nem lehet nyomonkövetni az ebayes rendelést?

Figyelt kérdés

Rendeltem telefont közel 40e. értkében, kaptam hozza tracking numbert, amivel allitólag nyomon lehet követni.

Allitolag DHL-el küldték, viszont az ők náluk max 10 számjegybol alló kódra lehet rákeresni, ez pedig 12 számjegyű.

Megprobaltam más nyomonkövetési oldalon, de ott is ugyan ez, hogy nincs ifójuk a termékről!

Amit kaptam ebaytől üzenetet hogy feladva, van olyan lehetőség hogy csomag nyomonkövetése, rákattintok, de ott se semmi , nincs info...

2016. jún. 21. 09:00
 1/4 Koplárovics Béci ***** válasza:
A Posta oldalán próbáld, vagy a Posta ügyfélszolgálatán. A DHL nem csak futárszolgálat, hanem gyakorlatilag a németországi posta is, és a 12 jegyű tracking ahhoz tartozik.
2016. jún. 21. 09:18
 2/4 anonim ***** válasza:
2016. jún. 22. 15:56
 3/4 anonim válasza:
0%
Honnan rendelted? Nkem is sok ilyen van. Mert nem lehet nyomon követni. Egyszer csak jön a csomag,vagy eltünik.... A legolcsóbbal adja fel és ott nincs nyomkövetés.-ez az én esetem volt. 2 csomit várok kinából. remélem megjönnek....
2016. jún. 26. 15:53
 4/4 anonim ***** válasza:
80%
Amit linkeltem azzal a legolcsóbb csomagjaimat is nyomon tudom követni,gondolok itt a 50ft-os cuccaimra meg a több ezresre is! ÉS kérheted úgy is,hogy nyomon lehessen követni,kedves utolsó ha fizetsz + pénzt!
2016. jún. 26. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!