Gardróbcsere segítség?
Nem akarok butának tűnni, de először adok el valamit az interneten, azon belül is a gardróbcsere.hu oldalon és még nem nagyon értek hozzá :D
Szóval feltöltöttem egy terméket, és már jött egy csomó üzenet, hogy "ide vele". Ez az jelenti, hogy a vásárló biztosan meg akarja venni a terméket? Vagy hogy csak érdeklődik iránta?
A másik kérdésem pedig, hogy ha sokan írtak üzenetet, akkor értelemszerűen a legelsőnek adjam el? A többinek meg írjak vissza, hogy már elkelt? :D
Köszönöm a segítséget. 16/L
Szia!
Az, hogy 'ide vele', nem feltétlen jelenti azt, hogy meg is veszi a termékeidet. Javaslom olvasd el, hogy mit írt még az üzenetben a vásárló :D Sokszor csak leütik, majd miután visszaírok, nem is válaszolnak... Szóval ezt ne vedd készpénznek :D
Nálam voltak már az eladásból problémák, olyan értelemben, hogy többen érdeklődtek az adott termékem iránt. Az első érdeklődő úgy tűnt, megveszi, és a többi érdeklődőnek pedig azt mondtam, hogy már elkelt a ruha. Közben meg az utolsó pillanatban visszamondta a vevő, és később már a többieknek sem kellett... :D Szóval rajtam maradt a cucc. Azóta bevezettem, hogy azé a ruha, aki hamarabb utalja az árát... Nem túl vásárlóbarát megoldás, de sajnos kénytelen voltam így csinálni :)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!