Mennyit kellene 16 évesen havonta megspórolnom ahhoz, hogy albérletbe mehessek 18 évesen?
Figyelt kérdés
Diákmunkával természetesen nem lesz egyszerű, ezzel tisztában vagyok. Havi 80e keresek, ha fix a munkahelyem. Havonta 30e le kell adnom anyumnak. Amolyan hozzájárulásként. Szeptembertől csak hétvégenként illetve szünetekben dolgoznék. Van esélyem így az albérletre?2016. jún. 26. 22:40
1/6 anonim válasza:
Szerintem ezt gyakorlatilag lehetetlen kihozni.
2/6 anonim válasza:
ha beperled anyád gyerektartásért és kéred a családit a saját nevedre akkor több pénzed lenne
csak az a bibi, hogy 16 évesen nem költözhetsz el szülői engedély nélkül
emellett nem köthetsz albérleti szerződést sem
3/6 A kérdező kommentje:
#2 Félreértetted! Nem 16 évesen mennék albérletbe, hanem 18. Az anyámat meg semmi pénzért nem perelném be!
2016. jún. 27. 22:38
4/6 anonim válasza:
Figyelj, ez sok tényezőtől függ.
Ha otthon nem kapsz egyáltalán pénzt akkor nem hiszem.
Mindenesetre egyetem miatt költözöl, vagy csak elköltözöl otthonról?
Plussz az is kérdés hogy melyik város, és hogy magad e élsz az albiban.
Na meg a kajapénz, rezsi.
Ha ezeket leírod akkor tudok segíteni, hiszen én is tavaly költöztem el, egyetem miatt.
5/6 anonim válasza:
tőled 16 évesen pénzt kérnek?! :O
tőlem amíg el nem végzem az egyetemet nem fognak kérni, és azután se, mert valószínűleg el fogok költözni
6/6 anonim válasza:
Miért KELL 30 ezret odaadnod a szüleidnek??? Nekik kell eltartani, amíg 18 leszel, egyetemre mész tovább. Még nekik kellene hozzáadni a fizetésedhez, akármennyit is keresel egy kis diákmunkával...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!