Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért "kell" több műszakot...

Miért "kell" több műszakot elvállalnia egy szakmunkásnak?

Figyelt kérdés
Az "ajla" munka kategóriában miért van több műszak ami amúgy tök fölösleges pl. takarító mert éjszaka senki sem használja a wc-t mit takarítson, míg a jobb munkák mint mérnök meg vegyész csak 1 műszakosak ez miért van?
2016. jún. 27. 17:54
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A gépkihasználás miatt szokott több műszak lenni... Sajnos, nagyon nehéz elviselni az emberi szervezetnek ezt. A takarítás meg ahhoz igazodik, hogy ne zavarja a munkát tehát pl 1 műszakosnál előtt v utána
2016. jún. 27. 17:58
 2/8 anonim ***** válasza:
77%
ez nem igaz, hogy a mérnök munka 1 műszakos.. nálunk éjszaka is ott rohangálnak a mérnökök a gyártósor mellett.. ha netalán nincsenek bent (1 mindig van) bent, és elromlik valami, akkor hajnali 3 kor vannak felcsörgetve és berángatva... szóval ugyan olyna rabszolgák mint mi, csak nem száraz kenyeret és vizet kapnak.
2016. jún. 27. 18:14
 3/8 A kérdező kommentje:
Én másképp vettem észre.
2016. jún. 27. 18:33
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A melósok nagyon sok mindent "máshogy vesznek észre". Leginkább, mert nem foglalkoznak semmivel, ami körülöttük van. Ez az egyik oka, hogy ők a melósok.
2016. jún. 27. 18:43
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok melós.
2016. jún. 27. 18:45
 6/8 anonim ***** válasza:
60%
nyilván, ami nem géphez kötött, az 1 műszakos pl. bérelszámolás, vagy nem gyártósori technikus, mérnök.
2016. jún. 27. 18:49
 7/8 A kérdező kommentje:
a raktáros melók is 3 műszakosak pedig a raktárba nappal sem mennek be.
2016. jún. 27. 18:56
 8/8 anonim ***** válasza:
és vajon a raktár hogyan szolgálná ki a 3 műszakos gyártósort egy műszakban?
2016. jún. 27. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!