Miért "kell" több műszakot elvállalnia egy szakmunkásnak?
Figyelt kérdés
Az "ajla" munka kategóriában miért van több műszak ami amúgy tök fölösleges pl. takarító mert éjszaka senki sem használja a wc-t mit takarítson, míg a jobb munkák mint mérnök meg vegyész csak 1 műszakosak ez miért van?2016. jún. 27. 17:54
1/8 anonim válasza:
A gépkihasználás miatt szokott több műszak lenni... Sajnos, nagyon nehéz elviselni az emberi szervezetnek ezt. A takarítás meg ahhoz igazodik, hogy ne zavarja a munkát tehát pl 1 műszakosnál előtt v utána
2/8 anonim válasza:
ez nem igaz, hogy a mérnök munka 1 műszakos.. nálunk éjszaka is ott rohangálnak a mérnökök a gyártósor mellett.. ha netalán nincsenek bent (1 mindig van) bent, és elromlik valami, akkor hajnali 3 kor vannak felcsörgetve és berángatva... szóval ugyan olyna rabszolgák mint mi, csak nem száraz kenyeret és vizet kapnak.
3/8 A kérdező kommentje:
Én másképp vettem észre.
2016. jún. 27. 18:33
4/8 anonim válasza:
A melósok nagyon sok mindent "máshogy vesznek észre". Leginkább, mert nem foglalkoznak semmivel, ami körülöttük van. Ez az egyik oka, hogy ők a melósok.
5/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok melós.
2016. jún. 27. 18:45
6/8 anonim válasza:
nyilván, ami nem géphez kötött, az 1 műszakos pl. bérelszámolás, vagy nem gyártósori technikus, mérnök.
7/8 A kérdező kommentje:
a raktáros melók is 3 műszakosak pedig a raktárba nappal sem mennek be.
2016. jún. 27. 18:56
8/8 anonim válasza:
és vajon a raktár hogyan szolgálná ki a 3 műszakos gyártósort egy műszakban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!