Szerintetek lehet ilyen vagy csak egyszerű szórakozás?!
Figyelt kérdés
Fb-n megkeresett a minap egy magát Navosnak kiadó ember. Érdeklődött egy általam eladni kívánt termék után(ruha, ps3 játék), majd idővel konkrét vásárlási szándékot is mutatott! Érdeklődött, hogy van-e róla blokk, garancia stb. Helyesírása elég rossz volt, a végén azt közölte velem, hogy lenyomozható vagyok, pár adatomat megosztott velem, de csak az alap adataimat, amit mindenki tud. Majd fenyegetett, hogy most lebuktam és fizetnem kell, persze a végén megfogta és letiltott!
Vajon tényleg egy Navos ember lenne, vagy csak szórakozhatott?
Mivel buktál le? Továbbá ha az alap adataidnál többet nem tud rólad, foglalkoznod sem kell vele.
Nem szórakozik, így próbál meg pénzt keresni a hülyéje.
2016. júl. 4. 12:34
2/12 anonim válasza:
Egy NAV-os nem így közölné h lebuktál
egy rosszakaród lesz vagy egy konkurencia
de nézz utána a nevének
2016. júl. 4. 12:37
3/12 A kérdező kommentje:
Azt mondta a Navnál titkosított ember és, hogy nem adózom. Vásárolni akart majd jött a Navos dumával, végül letiltott. Több ruhát hirdetek (5-6 db) és azt mondta, hogy ez kereskedés. Majd utána, hogy bemér gps-el engem és csak az fb-s dolgaimat tudta elmondani, azaz lakhely, születési hely és utána tiltott.
2016. júl. 4. 12:38
4/12 anonim válasza:
Kérdező neked most kötötték be az internetet és a tv-t? De akkor fizess ha elhiszed...
2016. júl. 4. 12:40
5/12 anonim válasza:
nem kell mindent elhinni
100% h kamu
ha igazi lenne már tudnád.
2016. júl. 4. 12:51
6/12 anonim válasza:
Ezért nem kell a teljes nevedet kiírni a hirdetésbe! Elég egy nicknév vagy a keresztnév!
És akkor nem leszel lenyomozható fb-n.
2016. júl. 4. 12:54
7/12 A kérdező kommentje:
Több ezren vannak, akik kereskednek, új dolgokat hirdetnek fent őket sem hiszem, hogy megbüntetnék, sőt a piacon lévő árusokat, akik nap, mint nap minden papír nélkül árusítanak. Akkor nemhiszem el én sem ezt, csak eleve egy ismeretlen ember írt rám és felfigyeltem kicsit, lehet ő kereskedő lenne és rontanám a piacát, vagy csak szimplán ez teszi boldoggá, hogy másokat piszkáljon.
2016. júl. 4. 12:57
8/12 A kérdező kommentje:
A lenyomozás az mindegy, ha akarnak megtalálnak úgy is. De mivel nem haszonszerzés a célom és a 600 ezres küszöb közelében sem állok így nem hinném, hogy adócsaló lennék, vagy kereskedő. Szimplán a megunt termékeimet adom el, áron alul.
2016. júl. 4. 13:01
9/12 anonim válasza:
akkor meg mit félsz. ha nem követtél el semmit, akkor nem tudnak mit rád bizonyítani. Nav "titkos" vásárol meg nem e-mailban fogja lebuktatni magát és pénzt kérni...
2016. júl. 4. 15:24
10/12 anonim válasza:
A NAV először egy jegyzőkönyv másolatot küld a próbavásárlásról ha azon megbuktál akkor eljárást indítanak ellened.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!