Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek lehet ilyen vagy...

Szerintetek lehet ilyen vagy csak egyszerű szórakozás?!

Figyelt kérdés

Fb-n megkeresett a minap egy magát Navosnak kiadó ember. Érdeklődött egy általam eladni kívánt termék után(ruha, ps3 játék), majd idővel konkrét vásárlási szándékot is mutatott! Érdeklődött, hogy van-e róla blokk, garancia stb. Helyesírása elég rossz volt, a végén azt közölte velem, hogy lenyomozható vagyok, pár adatomat megosztott velem, de csak az alap adataimat, amit mindenki tud. Majd fenyegetett, hogy most lebuktam és fizetnem kell, persze a végén megfogta és letiltott!

Vajon tényleg egy Navos ember lenne, vagy csak szórakozhatott?

2016. júl. 4. 12:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%

Mivel buktál le? Továbbá ha az alap adataidnál többet nem tud rólad, foglalkoznod sem kell vele.

Nem szórakozik, így próbál meg pénzt keresni a hülyéje.

2016. júl. 4. 12:34
 2/12 anonim ***** válasza:
77%

Egy NAV-os nem így közölné h lebuktál

egy rosszakaród lesz vagy egy konkurencia

de nézz utána a nevének

2016. júl. 4. 12:37
 3/12 A kérdező kommentje:
Azt mondta a Navnál titkosított ember és, hogy nem adózom. Vásárolni akart majd jött a Navos dumával, végül letiltott. Több ruhát hirdetek (5-6 db) és azt mondta, hogy ez kereskedés. Majd utána, hogy bemér gps-el engem és csak az fb-s dolgaimat tudta elmondani, azaz lakhely, születési hely és utána tiltott.
2016. júl. 4. 12:38
 4/12 anonim ***** válasza:
77%
Kérdező neked most kötötték be az internetet és a tv-t? De akkor fizess ha elhiszed...
2016. júl. 4. 12:40
 5/12 anonim ***** válasza:
75%

nem kell mindent elhinni

100% h kamu

ha igazi lenne már tudnád.

2016. júl. 4. 12:51
 6/12 anonim ***** válasza:
39%

Ezért nem kell a teljes nevedet kiírni a hirdetésbe! Elég egy nicknév vagy a keresztnév!

És akkor nem leszel lenyomozható fb-n.

2016. júl. 4. 12:54
 7/12 A kérdező kommentje:
Több ezren vannak, akik kereskednek, új dolgokat hirdetnek fent őket sem hiszem, hogy megbüntetnék, sőt a piacon lévő árusokat, akik nap, mint nap minden papír nélkül árusítanak. Akkor nemhiszem el én sem ezt, csak eleve egy ismeretlen ember írt rám és felfigyeltem kicsit, lehet ő kereskedő lenne és rontanám a piacát, vagy csak szimplán ez teszi boldoggá, hogy másokat piszkáljon.
2016. júl. 4. 12:57
 8/12 A kérdező kommentje:
A lenyomozás az mindegy, ha akarnak megtalálnak úgy is. De mivel nem haszonszerzés a célom és a 600 ezres küszöb közelében sem állok így nem hinném, hogy adócsaló lennék, vagy kereskedő. Szimplán a megunt termékeimet adom el, áron alul.
2016. júl. 4. 13:01
 9/12 anonim ***** válasza:
akkor meg mit félsz. ha nem követtél el semmit, akkor nem tudnak mit rád bizonyítani. Nav "titkos" vásárol meg nem e-mailban fogja lebuktatni magát és pénzt kérni...
2016. júl. 4. 15:24
 10/12 anonim ***** válasza:
75%
A NAV először egy jegyzőkönyv másolatot küld a próbavásárlásról ha azon megbuktál akkor eljárást indítanak ellened.
2016. júl. 4. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!