Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Melyik munkahelyet választanád...

Melyik munkahelyet választanád a helyemben? 28/N

Figyelt kérdés

1.) Szalagmunka a helyi gyárban, 3 műszakban. A fizetés jól hangzik, de gerincműtöttként nem biztos, hogy ajánlott nekem. Ismerősöm dolgozik ott, azt mondja, pótlékokkal megvan a nettó 420 ezer havonta.

2.) Tanári állás (van egy történelemtanári diplomám) a helyi szakközépiskolában, de kicsit aggaszt, hogy sok ott a problémás, agresszív diák. Bértábla szerinti fizetés, pótlékokkal együtt nettó 207 ezer.

2023. febr. 3. 16:25
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Menj inkabb kkv-ba aktatologatni. Hidd el ezerszer jobban jarsz
2023. febr. 3. 16:41
 2/18 A kérdező kommentje:
Nem igazán van más álláslehetőség felének, csak a gyár meg az iskola.
2023. febr. 3. 16:55
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Dolgoztál már tanárként vagy csak a végzettséged van meg? Szalagmunkával jobban jársz nem csak a fizetés miatt.Időddel is jobban tudsz kakulálni.
2023. febr. 3. 16:56
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Recepciós állásra menj...
2023. febr. 3. 16:56
 5/18 A kérdező kommentje:

#3 Csak az 1 éves tanítási gyakorlaton egyetem alatt. Az jobb volt, mert olyan településen éltem akkor, ahol volt több jó gimi, ott voltam az egyikben tanítani addig.

#4 Felénk (vidéki kisváros) sajnos nincs recepciós állás, napi kétszer másfél órát kéne utaznom ilyen munkákért.

2023. febr. 3. 17:00
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Koltozz pestre
2023. febr. 3. 17:06
 7/18 A kérdező kommentje:
Ott még drágább az albérlet. Itt is alig bírom fizetni
2023. febr. 3. 17:08
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Akkor menj el gyárba, gyűjts pénzt, és költözz Pestre es jobb munkád lesz🤷‍♀️🤷‍♀️
2023. febr. 3. 19:55
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Kisvárosban is albérletet fizetsz és pesten is azt fogsz, cserébe sokkal több a munkalehetőség.
2023. febr. 3. 20:55
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Alapból azt mondtam volna, hogy a tanári, ha megteheted, hogy kevesebbet keress. De az sem túl vonzó így ha sok a problémás diák. Azt hiszem, hogy megpróbálnám a gyárat, bár az biztos, hogy nagyon kimerítő lehet
2023. febr. 4. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Munkahelyet váltanék, kaptam két ajánlatot. Melyiket választanátok?

1. Bp, home office, kb heti 1x kell bemenni, de van olyan időszak, hogy többször. 200 kmre van tőlem, vonattal járnék be, amikor szükséges. Itt a bérem bruttó 500 lenne plusz havi nettó 35 ezer cafetéria, ingyen angol oktató program és előrelépési lehetőség rövid időn...

Ezek közül melyik munkahelyet választanátok?

A napokban 2 helyen voltam interjúzni, mindkettő a befejező fázisban van már és úgy érzem jól sikerültek. Tegyük fel, hogy mindkettőtől kapok ajánlatot (persze nem biztos hogy így is lesz). Az egyik egy (nemzetközi) ügyvédi iroda, ahová ügyvédjelöltnek jelentkeztem, a...

Melyik munkahelyet választanád?

1.Nagyon jó hangulatú iroda,jófej munkatársakkal(már-már baráti szint), nagyon laza munkaidő tekintetében(ha akarsz dolgozni bemész,ha nem akkor nem),fejlődési lehetőség kevés van, kevés fizetés.(190 ezer forint) 2.Komolyabb munkahely, szigorú munkaidővel, fejlődési...

Melyik munkahelyet választanátok?

1. 3 műszak, br. 1350 Ft/ óra. Hajnali 3kor kellene kelnem a reggeli műszakhoz. 2 óra az út csak oda cégessel. 2. Itt nincs helyben céges busz csak 10 km-el odébb ahol 5.45-kor indul a busz, de ígyis 5kor elég lenne kelnem mert 20 perc alatt ott vagyok. Nem...

Ti melyik munkahelyet választanád?

1. Lakatos cég nehéz fizikai munka: 6-17ig munka van amikor este 20-21ig és reggel ugyan úgy 6kor kezdés. Minden vasárnap szabad és havi 1szombat 40órára és minimálbérre bejelentve de minden hónapban megkapsz minimum netto 400ezret. 2.Gyári munka: 2müszak heti 40óra...

Ti melyiket munkahelyet választanátok?

Nyugisabb munkahely kevesebb pénzért vagy stresszes munka +20% fizetésért?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!