Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ezeket a feladatokat mennyire...

Ezeket a feladatokat mennyire nehéz elvégezni gazdasági vagy pénzügyi képesítés nélkül, ha valami csoda folytán fel is vesznek?

Figyelt kérdés

Érettségim van és bölcsész diplomám, de protekció által, lehet, hogy be tudok kerülni egy munkahelyre.

-számlák iktatása

-vevői számlák számlázása

-érvényesítési feladatok ellátása

Bele tudnak tanítani betanítás alatt, vagy nem tudnám őket ellátni úgy, hogy nincs semmiféle pénzügyi képesítésem?

márc. 5. 17:59
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha segítőkész és emberséges személy fog betanítani, akkor igen.

Ha egy embertelen, rosszindulatú, írigy, akkor a munka felét se fogja rendesen megmutatni.

márc. 5. 18:10
 2/9 A kérdező kommentje:
Á, értem. De akkor ezek szerint elvégezhetőek, ha rendesen megmutatják?
márc. 5. 18:20
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire. könyvelő megmutatta hogy kell számlát kiállítani, stornózni, azóta én csinálom.
márc. 5. 18:42
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezek pont olyan feladatok, amik minden egyes cégnél máshogy mennek, más szokások szerint. Tehát lehetne akármilyen szakirányú végzettséged, akkor is meg kellene, hogy tanítsák neked, hogy ott mi az eljárásrend. Szóval nyugi.
márc. 5. 18:51
 5/9 A kérdező kommentje:
Rendben van. :) jövő héten lesz interjúm, csak azért kérdem. :)
márc. 5. 18:52
 6/9 anonim ***** válasza:
50%
Ezt 8 általánossal is bárki megcsinálja.
márc. 5. 19:50
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez sima betanított munka, simán megcsinálom ezeket is SAPban, úgy, hogy 2 hete láttam SAP-t először
márc. 5. 20:27
 8/9 A kérdező kommentje:

#6 Legyen úgy.

Nem is érdekel, hogy elismert munkám legyen, csak legyen és meg tudjam csinálni.

márc. 5. 21:12
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Betanulható, de odafigyelést igényel. Ha az adott cégnél már átlátod a dolgokat, mit miért mikor stb., akkor már sima ügy. Egyébként én is hasonló poziban kezdtem el dolgozni még a legelső munkahelyemen 10 éve (egy darab érettségi volt a kezemben), akkor jöttem rá, hogy érdekel a pénzügy, könyvelés, számvitel mint szakma. Képesítésem egyébként azóta sincs, de az évek során összeszedett munkatapasztalataimat szokták szeretni annyira a munkáltatók, hogy nem akadnak fenn a diploma hiányán.

Te is meg tudod csinálni :)

márc. 6. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!