Pályakezdő gazdasági diplomásként 240 nettós fizetés nagyon kevés? Vagy ennél többet máshol se nagyon adnak?
Figyelt kérdés
márc. 6. 06:27
11/13 anonim 

válasza:

#10: igen, cv-ben legalább kinéz vhogy
12/13 anonim 

válasza:

Botrányosan kevés, ennyiből nem tudom hogy lehet megélni, még régi pre-infláció árakkal is necc, ma meg... Én NG alappal 2021-ben br450-el kezdtem majd fél évre rá kaptam egy br 510-es ajánlatot, azóta meg duplázódott a dolog, de az árak is.
Melyik egyetemen végeztél egyébként, és melyik megyében jelentkezel?
13/13 anonim 

válasza:

10: Kérdező én ebben igazat adok neked. Én informatikusként végeztem és anno semmi állást nem találtam, mert csak tapasztalt embereket vettek fel. A végén elment kulimunka monitorozónak, ami rosszul is fizetett, de olyan céghez, ahol lehetett feljebb lépni, más területre, ha jól teljesítesz. Ott húztam két évig, majd feljebb emeltek, mert jól dolgoztam, onnan meg kinyíltak az ajtók. A CV-ben már fel tudtam mutatni több mindent, hogy rálátok lentebb lévő munkákra , de már komoly tapasztalatom is volt, oktatások, certek és igy könnyebb volt dobbantani, amikor persze eljutottunk oda, hogy hát nem tudok többet adni blabla, majd dupla fizetésért álltam tovább... azóta pedig volt még két munkahelyem, már válogathattam, mert többéves tapasztalattal sokkal könnyebb elhelyezkedni. Persze tudás is kell, meg jól kell eladni magad az interjún, de arra már kell annyi tapasztalatot összeszedned, hogy csípőből válaszolj a hülye HR kérdésekre, szakmailag meg én azt tapasztalom, hogy nagyon mély kérdésekbe egy szöveges interjún nem mennek bele, hogy x dolgot vezess le. Hacsak nem valami nagyon magas pozícióra pályázol, ahol akár 3 körös interjú is van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!