Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Valaki tudd ebbe segíteni?

Kkrisztián2003 kérdése:

Valaki tudd ebbe segíteni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Tudom nem ide való bejegyzés, de szeretnék segítséget kérni tőletek.

Ha valaki tud online munkát azt kérem ne tartsa magába. Leginkább olyan amilyet telefonról tudok végezni ( tudom hogy nem nagy rá az esély de legalább megpróbálom) sajnos nincs más eszközöm.Dolgozom de sajnos nem elég hogy fent tartsam magam, sajnos nincs segítségem és nincs más megoldás. 21 éves vagyok de néha úgy érzem mintha szét lennék.

Sajnálom, hogy a helyzetem és jelenlegi anyagi körülményeim miatt az online munkakeresésre kényszerít. Ha van bármilyen lehetőség, amivel segíthetnétek, azt nagyon megköszönném.

Kérem aki tud privátban írjon!

ápr. 25. 20:04
 1/9 anonim ***** válasza:
34%

Onlyfans

Vagy elmész vérplazmát adni

ápr. 25. 20:32
 2/9 anonim ***** válasza:
44%
Mihez èrtesz?
ápr. 25. 20:42
 3/9 anonim ***** válasza:
49%
Képezd magad, szerezz szakmát munka mellett. Azt lehet államilag támogatott formában is. Keresd a lehetőségeket magad körül, hétvégi kisegítő munka vagy bármi. Akár a mostani munkahelyeden 1-2 alkalommal túlórát vállalni. Online sajnos nem igazán van lehetőség, ami fizet is valóban.
ápr. 25. 21:22
 4/9 anonim ***** válasza:
46%
Minimálbért keresel? De SZJA-mentes vagy, az ugye tudod?
ápr. 26. 02:33
 5/9 anonim ***** válasza:
71%

Valódi online munka szinte nincs, max emberek átverésével kereshetsz egy kis plusz pénzt.

Inkább keress olyan munkát, amiből megélsz. Ha csak átmeneti a problémád, akkor egy hitellel hidald át. Pl. ott van a kamatmentes munkáshitel, abból talpra állhatsz.

ápr. 26. 09:48
 6/9 anonim ***** válasza:
54%
Mihez értesz? Hány nyelvet és milyen szinten beszélsz?
ápr. 26. 20:42
 7/9 anonim ***** válasza:
27%

Szerintem lépj három lépést hátra, és gondoldd át hogy reálisan miért létezne olyan munka, ami rövid távon jól fizet és még könnyű is (bejárni sem kell hozzá, nem kíván tudást sem gyakorlatot és elég hozzá, hogy bekapcsolj egy telefont)?

Annak meg, hogy te ha jól értem homoszexuális vagy (nem tudom másra érteni ebben a szövegkörnyezetben a hashtagek-ek közé beszűrt "meleg" szót), végképp nem értem mi köze a munkakeresésnek.

Úgy értem: remélem nem értem, minek kell a munkához szexuális irányultság ilyen szintű kiteregetése.

Tedd le a mobilt és nézz körül a valóságban.

Eredj vissza az iskolába és szerezz egy szakmát, vagy tanulj még többet és legyen hivatásod.

A munkáshitelt nem javaslom (feljebb írták), az a benyomásom a szóhasználatodból, hogy te nem érted, hogy a hitel nem jótékonyság, hanem azt kamatostól vissza kell fizetni időre. Nem akarlak megbántani, de egyszerű léleknek tűnsz, akit jól át lehet vágni, mert hinni akar a mesékben, meg a szőke hercegben fehér lovon.

Első lépésként tényleg edukáld magad, sipirc vissza tanulni valamerre.

1 vagy 2 szakma (ne virágkötő lehetőleg) és minimum 2 idegen nyelv (angol-német).

Egészen biztosan van valami oktatási lehetőség, mindenhol van, csak fel kell emelni a seggét az embernek.

NYelvet tanulni lehet telefonról is, az már ott van a kis kacsódban.

Utóirat: hogyan képesek emberek elvesztegetni az iskolás éveiket, még ma is, rendkívül szomorú számomra, kiesik a folyamat végén egy fizikailag felnőtt ember és azt sem tudja merre van arccal előre.

Kérlek ne kenjétek az egészet a szülőkre és a tanárokra, meg a tantervre: ha holnaptól kamatos kamatot és mentális egészséget tanítanának mondjuk földrajz helyett, akkor arra NEM figyelnének a delikvensek, meg azért menne a nyávogás.

Na szép napot.

ápr. 28. 10:19
 8/9 tudoksegiteni ***** válasza:
26%
Szia! Én tudok online munkát, én is így dolgozom, megélek belőle, ha gondolod írj rám. (nem mlm)
máj. 11. 16:14
 9/9 anonim ***** válasza:
49%

8: Szia, nekem megírhatod.

Mailcímmel.:)

máj. 11. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!