Napi hány órát kell dolgozni? Én osztom be magam hogy szeretnék dolgozni vagy a főnök? Ha főnök akkor figyel arra hogy kisgyerekes apukát ne osszon be szentestére meg hétvégére? Mennyi a cafeteria? És az Szépkártya? Lehet műszakot/napot cserélni ?
Volnánbusz sofőr állás
Hogy működik Pest megyében 35km-re pesttől. Azt tudom hogy másképp mint vidéken az ország másik részén. Azt sem tudom mennyi túlóra van és hogy kifizetik vagy lecsúsztatják,a buszt hazavihetem-e vagy be kell járni mindennap a garázsba ha igen akkor a benzinköltség fizetve van-e.

"Ha főnök akkor figyel arra hogy kisgyerekes apukát ne osszon be szentestére meg hétvégére"
Erre mondják azt csúnyán hogy "egyéni szoc probléma".
Ha vállalod a munkát, akkor vállalod vele hogy beoszthatnak szentestére is. Más is szeretne otthon lenni szenteste, attól függetlenül hogy van-e gyereke vagy nincs. Te osztod be hogy szeretnél dolgozni?! Hol élsz te hallod? Kisgyerekes apukakánt ennyire fingod nincs az életről?
Aldiban dolgoztam én írtam meg a hónapra mikor akarok dolgozni…
Nem fogok ezért elmenni állásinterjúra nem pazarlom az időm ha szar..azt gondoltam aki ott dolgozik az válaszol és akkor el tudom dönteni hogy egyáltalán jelentkezzek-e interjúra. És nem,nem mindenki akar otthon lenni szenteste mondjuk aki egyedül van,vagy meghalt egy szerette karácsonykor,vagy csak szimplán leszarja az egészet és tok mindegy neki hogy dolgozik-e vagy nem…
Na akkor elárulok valamit:
Dec. 24-én általában olyan 15-16:00 körül szoktak indulni az utolsó Volán (és BKV) járatok.
Hétvégén még nem akarsz dolgozni mert gyereked van. Szerinted más, leendő kolegádnak nincs?
Az állásinterjú meg azért van hogy elmenj oda és kérdezz, szerinted itt mennyi Volán sofőr van?

Kérdező a legtöbb 24/7 es munkahelyen vagy bevállalja valaki specifikusan ezeket a műszakokat (a plusz pénzért) vagy ki fogják osztani őket valamilyen módon ha nincs rá elég ember.
Azt meg neked is meg kell értened hogy attól hogy gyereked vagy nem érdemelsz se több se kevesebb jogot, ugyan úgy megérdemli más is hogy ünnepeljen vagy a hétvégéjét szeretteivel tölthesse.

Nem tudom mit jelent a 24/7-es munkarend
De legalább több pénzt adnak ünnepért meg hétvégéért. Ezt se tudtam..
Tudom egyértelmű nem is arról van szó hanem hogy egyik héten délelőtt vagy egyik nap délután vagy ilyesmire gondoltam…nyilván nem úgy hogy ha letelik a 8 óra akárhol vagyok ott hagyom a buszt…

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!