Jogosan érzem magam szemét embernek, mert a fizetés felét félre tudjuk rakni havi szinten párommal?
Figyelt kérdés
máj. 9. 22:37
1/13 anonim 

válasza:

Miért lennél azért szemét, mert jól keresel és bánsz a pénzzel?
2/13 anonim 

válasza:

Nem. Ez nem szemétség, hanem felelősségteljes pénzügyi döntés.
3/13 anonim 

válasza:

Inkabb retardaltnak erezheted magad jogosan.
4/13 anonim 

válasza:

Ahogy a 3-as írja.
Mi a férjemmel spórolósan, odafigyelősen élünk, így két kisgyerek mellett az ő fizetéséből megélünk, az én gyedem félrerakjuk nagyobb dolgokra.
Lassan 15 éve vsgyunk együtt, mindig erre törekedtünk, hogy egy fizetésből megéljünk. Sose éreztem magam szemétnek, nem is értem.
5/13 A kérdező kommentje:
Befektetésekben is kamatoznak a pénzek.
máj. 9. 23:04
6/13 anonim 

válasza:

Ha nem lopod azt a pénzt, akkor miért éreznéd magad szemétnek?
8/13 anonim 

válasza:

Nem attól vagy szemét, hogy jól keresel és jól bánsz a pénzzel, befekteted, kamatoztatod, okos dolgokra költöd, hanem attól vagy szemét, ha ezzel kérkedsz, ha emiatt felvágsz, ha emiatt lenézed a többi embert, ha emellett sz4rrágó vagy, és tiz fillérrel sem vagy hajlandó segíteni a rászorulókon (én 47%-ot teszek félre úgy, hogy 5% minden hónapban jótékonyságra megy, és még szégyellem is magam, amiért nem adakozok többet, hanem a gyerekeim jövőjére gyűjtök).
9/13 anonim 

válasza:

Ezeket a kérdéseket nem is értem!
Gyerekek tesznek fel ilyen éretlen kérdéseket...
10/13 anonim 

válasza:

Én azt nem értem, hogy miért a legsügérebb keres ennyit, és ugyan hogyan? Mert hogy éprtelmes ember nem kérdezne itt erről, csak valami végtelenül ostoba kétbites.
VAgy esetlen hazudsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!