Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Igaz az, hogy Miskócon a...

Marcika1558 kérdése:

Igaz az, hogy Miskócon a lidlibe 4-6 orás éjszakai munkára Brutó 450000 Ftot lehet keresni? Eztet it beszélték az avasón. valakik dógoztak már ott enyi pénzért?

Figyelt kérdés
2025. jún. 12. 11:13
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

december óta sztrókod volt, hogy elfelejtettél írni, MArcika?

www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-f..

mi lett a mérnök-melóval?

2025. jún. 12. 11:19
 2/8 A kérdező kommentje:
költöztünk miskócra tiszavasváribol azért nem tudtam írni!!
2025. jún. 12. 12:29
 3/8 anonim ***** válasza:
90%
Érdekes, decemberben még hibátlanul le tudtad írni Miskolc nevét, és akkoriban még mérnöki munkát ajánlottak neked. Most meg már egy negyedikes helyesebben ír nálad és éjszakai munkára akarsz menni a LIDL-be? Tudtommal nincs is nyitva éjjel a Lidl...
2025. jún. 12. 13:15
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A hír igaz. Csak nem Miskolcon hanem Mezőkeresztúron, nem a Lidlben, hanem az Aldiban és nem éjszaka csak hétvégén.
2025. jún. 12. 16:41
 5/8 anonim ***** válasza:
80%

Én Nyíregyházán a Legoban kapok éjszakára nettó 35 ezret 12 óra munkáért.

Szval sztem ez kizárt.

2025. jún. 12. 19:36
 6/8 anonim ***** válasza:
73%
Ígaz legert ,mertet hallótam en is eztet.
2025. jún. 12. 20:36
 7/8 A kérdező kommentje:
Nyíregyháza az azért komolyabb mint Miskóc
2025. jún. 13. 21:02
 8/8 anonim ***** válasza:
80%
ha lenne is téged tuti nem vennének fel, a 8 általánost hozni kéne xd
2025. júl. 7. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Beszéltek a kollégáitok között a fizetésetekről? Mennyire megszokott ez?

Jó lenne felmérmi, hogy nem vagyok-e alulfizetve más, hasonló tapasztalattal rendelkező kollégákhoz képest, de nem merem felhozni a témát.

Akit közületek lekezelően fogadtak egy munkahelyen és megalázóan beszéltek vele és visszabeszélt azt nem rúgták ki?

én múltkor a munkahelyemen úgy éreztem hogy a pénzért kell ezt eltűrnöm mert nem akarok egy hét után új munkahelyet keresni.

Megbeszélt állásinterjú után a részleteket tartalmazó e-mailt nem kaptam meg. Nem tudom elérni azt akivel beszéltem. Mit tegyek?

Múlt héten hívtak egy állásinterjú miatt. Mondta a HR-es, hogy valószínű XY telephelyre kell majd menni, de majd elküldi a részleteket e-mailben. Mivel ígérte az e-mailt így azt se írtam le hányra kell menni, és ugye az se biztos hogy arra a telephelyre amit mondott....

Távmunkában, teljes home officeban előre megkapjátok a feladatokat? És mindennap beszéltek a munkatársakkal/főnökkel?

És találkozók vannak így, hogy home office? Mert fél éve új munkahelyre kerültem, teljesen home office-ban, távmunkában, és a főnök mindennap hív, úgy adja ki a feladatokat, sokszor úgy, hogy már rég elmúlt 10-12 óra is ... aztán állok csak neki

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!