Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hol, melyik cégnél érdemes...

Hol, melyik cégnél érdemes dolgozni gazdasági/műszaki területen Debrecenben? Általános velekedes szerimt melyek a jobb cégek munkavállalói szempontból?

Figyelt kérdés

2025. aug. 1. 16:51
 1/6 anonim ***** válasza:
81%

Ez pl. hibátlan: (repülőgépipar)

[link]

2025. aug. 1. 17:20
 2/6 anonim ***** válasza:
81%
BMW - nagyon kézenfekvő, és ráadásul jó is!
2025. aug. 1. 17:29
 3/6 anonim ***** válasza:
81%
A CATL-hez karbantartó technikusnak br. 900-zal vették fel egyik ismerősünket. Mérnök állások még magasabb bruttóval mennek.
2025. aug. 1. 18:42
 4/6 anonim ***** válasza:
84%
A Diehlnél arra kell vigyázni, hogy termelésük nincs Debrecenben, úgyhogy ha termeléshez vagy karbantartáshoz kapcsolódó mérnöki pozícióra jelentkezik valaki, könnyen meglehet, hogy papíron Debrecenben fog dolgozni, a gyakorlatban viszont rendszeresen mennie kell Nyírbátorba. Nem rossz dolog, nem is lehetetlen, de nem mindenkinek kényelmes.
2025. aug. 1. 18:50
 5/6 anonim ***** válasza:
53%

A Catlnék tűkön ülnek hogy mikor rúgják ki őket.

Az elbocsátásokrol nem hallottál

2025. aug. 1. 19:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Debrecenben mindenhol a töredékét kapod a pesti fizunak, akár ugyanannál a cégnél is. A lakás-, albérlet árak meg csak kicsivel alacsonyabbak. Teljesen bukó.
2025. aug. 4. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Melyik országba érdemes kimenni dolgozni?

A párom és én egy év múlva végzünk az alapképzésünkkel (közgazdasági, illetve műszaki területen) és amiatt érdelődnék hogy ti melyik országokat ajánlanátok Európában vagy akár azon kívül munkavállalás szempontjából? Jelenleg is azon a területen dolgozunk mindketten...

Munkavâllaláshoz bankkàrtyàt szeretnék csináltatni hol lenne érdemes?

Személysen lehet csak vagy manapsàg mâr online is lehet elintézni?

Érdemes Nyugat-Európába kiköltözni (pl. Dánia, Hollandia), vagy felejtős?

Egyre többször hallom azt, hogy ezek az országok bezárkóznak a külföldi munkaerő elől, meg már nem is bírják a diplomás bevándorlókat az ottani munkavállalók. Viszont én mindenképpen diplomás munkakörben képzelem el magam. Ráadásul egyre nehezebb albérletet találni is,...

Parommal szeretnenk kulfoldon mumkat vallalni(anglia,hollandia,hasonlik). Mik a tapasztalatok? Hol erdemes?hol jobbak a fizetesek, persze aranyosan...

Nem dőzsölni akarunk kint, hanem kicsit gyujtogetni,mivel itthon ez lehetetlen.Az erdekelne melyik orszagba lenne erdemes kimenni.mert oke,hogy valahol 800 ezret adnal havonta,de ha annyival dragabb is a megelhetes abban az orszagban,ugyanott vagyunk sajnos

Összesen egy hónap munkatapasztalatot érdemes beleírni az önéletrajzba?

Egy barátom keres éppen munkát, neki próbálok segíteni, de ennél a kérdésnél kicsit megakadtam. Mindketten tavaly érettségiztünk, suli mellett pedig egyikünk sem dolgozott előtte (én is csak cirka fél éve vagyok munkában), úgyhogy úgy gondoltam, megkérdem az internet...

Mit érdemes tudni a Magyar Pénzügyi Közvetítő Zrt.-ről, ha valaki ott akar munkát vállani?

Facebookon nagyon hirdetik a Magyar Pénzügyi Közvetítő Zrt.-t érettségizett munkakeresőknek. Ha valaki ott akarna elhelyezkedni, akkor mit érdemes erről a cégről tudni?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!