Mi a véleményetek: irodán magas az elvárás ?
Figyelt kérdés
Ha irodán multinál szeretnél dolgozni, minimum két nyelvtudás (felsőfokon), Excel, SAP, vezetési tapasztalat. Mindamellett legyen jó ütőképes diplomád. És 3-5 év tapasztalatod. Pár éve kikerültem az egyetemről és úgy érzem sosem vagyok elég. Mindig van hiányosságom, ami miatt nem vesznek fel. Nem vagyok már fiatal (30+ XD). Család mellett… Úgy érzem, sosem fogom tudni felvenni a ritmust a pályakezdőkkel. Túl sokat várnak el, vagy én vagyok kevés. Tudom, hogy gyenge diplomám van, de azóta olyan túlélési küzdelemnek érzem az egészet, hogy ki vagyok. Érettségi/gyenge diploma vagy keveset fizet, vagy a lelked is kihajtják. Erős diploma marha magas elvárás. Már én is gondolkodom, hogy visszaülök a padba. Kezdhetem előről. Érzem magamban az erőt, de mindig úgy érzem, hogy éhezők viadala az egész.okt. 30. 19:03
12/14 anonim 

válasza:

válasza:Jah, mintha azt kérdezné, hogy tömegközlekedésen magas-e a hőmérséklet. Ennyi ésszel valóban meglepő lenne, ha felvennék.
13/14 anonim 

válasza:

válasza:De, elég vagy irodai munkára. Ha egyetemen is tanultál akkor pláne.
Kezdj el valami munkát ami legalább kicsit is kapcsolódik ahhoz amit tanultál. Utána onnan könnyebb lesz látni, hogy munkában, fizetésben milyen elvárásaid lehetnek.
14/14 A kérdező kommentje:
Nagyon sok kommentelő inkább elkezdett személyeskedni. Jó magyar mentalitás.
A normális válaszadóknak köszönöm.
nov. 2. 14:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!