Hogy lehet, hogy mesterszakos gazdasági diplomával, magas szintű Excel- és PowerBI tudással nem én kaptam meg a készletgazda állást, hanem egy olyan nő, akinek csak érettségije van és bolti eladóként dolgozott korábban?

válasza:

válasza:mert ő jó eséllyel elégedett lesz, kevesebb pénzért is vállalja, és meg akarja tartani az állást.
Míg neked sanszosan nagyobb a bérigényed, és az első adandó alkalommal továbbállsz, ha találsz a képzettségednek megfelelőt.

válasza:

válasza:

válasza:Ha bútorszállító pozícióra jelentkezel 5 felsőfokú nyelvvizsgával, orvosi diplomával, 15 éves agysebész tapasztalattal semmivel nem leszel alkalmasabb jelölt, mint Pistike a 8 általánosával.
Ugyanígy egy mezei készletgazda pozícióra teljesen irreleváns, hogy mekkora PowerBI guru vagy és milyen MSc-t végeztél mikor egy kisegítős betanul 5 perc alatt.
Az mondjuk elég kemény, hogy sorolod a kompetenciákat, de ebben segíteni kell. A kérdésben 1 válasz, a kiegészítésben még 1.
Aztán értetlenkednek, amikor azt mondom, hogy az iskolázottság nem ész, hanem memória...

válasza:"A nő testvére a cégnél dolgozik."
Ezért. Én is hoztam a mostani munkahelyemre több embert is, olyan állásokra amelyeket (akkor még) meg sem hirdettek. Nyilván az én embereimet vették fel.

válasza:

válasza:Nyilván mert kevesebb fizetést mondott illetve az aki felvette tudja hogy neki nincsenek olyan ambíciói mint mondjuk egy msc t végzettnek… tudja hogy az a nő valszeg 10 év múlva is ott lesz
Hasonló cipőben járok én is
Pénzügy számvitel alap diploma , számvitel msc, mellé mérlegképes , illetve egy gazdinfo diploma.
Power bi , DAX , minimális SQL ismeret plusz nyilván programozási nyelvek ismerete.
Váltani szeretnék de azok a pozíciók amiket 90%ban hirdetnek mind betaníthatók és vagy total juniort keresnek akinek ki lehet szúrni a szemét a semmi fizetéssel…vagy olyan seniort akinek van 5 év vezetői tapasztalata meg 10 év ebbe abba…nyilván ez egy 20+ os embernek aki nincs még 30 eléggé kivitelezhetetlen ..
Sok szerencsét sajnos nem csak te tapasztalod ezt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!