Sima egyszerű irodai ügyintézőnek mennyi a reális bére?
Általános dolgokhoz kell érteni, semmi extra. Felvenni a megrendelést, egyeztetni ügyfelekkel, dokumentálni az iratokat. E-mailben és telefonon kommunikálni ügyfelekkel.
Igazából még érettségi se kellene hozzá, de gondoltam ez alap dolog, így beírtam a hirdetésbe.
A jelentkezőket behívtam és ilyen nettó 3-4 ezres órabért kérnek, ami havi nettó fél milla… és konkrétan nem ér annyit a munkájuk, mármint nem őket szólom le, de üzleti szempontból veszteséges.
És nem értem, ők ebbe nem gondolnak bele? Vagy aki azzal jön hogy 5 fajta végzettsége van, mondjuk virágkötő, segédkönyvtáros, az miért gondolja hogy ez számít, elvégre nem tartozik a munkakörbe…
Szerintetek mennyi lenne a reális irodai asszisztensi órabér?

válasza:

válasza:9# valószínű, te is egy olyan beltenyészetben rohadsz éppen, ahol képes vagy lehúzni egy életet, és közben fogalmad sincs a világról, hogy ki éppen milyen munkát, vagy milyen munkahelyet engedhet meg magának, és közben még, az ilyen gyöpösfajták mint te vagy, hangoztatják a mihezérteszmiértnemtanulsz effektust.
Nyilván az ember nem csinál ötféle önéletrajzot, kinek mihez kéne értenie, ki tudja, lehet egy virágkötő az, aki simán jobban elvégez egy irodai melót, bár nem hiszem, de azért én munkaadóként nem vagyok olyan paraszt, hogy becsméreljek bárkit is amiért merészkedett jelentkezni az általam hirdetett pozícióra, és tudtommal törvény sem tiltja ennek létjogosultságát.

válasza:

válasza:13# veled van baj, ha behívod interjúra.
Világosan leírtam, hogy törvény nem tiltja a jelentkezését, te meg azt hívsz be ínterjúra, akit akarsz.
De ha behívod a "virágkötőt", ne csodálkozz azon, hogy olyan bért kér, ami neki megfelel.
Ez ilyen, ezen nincs mit túlbeszêlni.
Az emberi tisztelet meg mindenkinek kijár, én ehhez tartom magam.

válasza:

válasza:

válasza:Én is azt gondolom, első körben neked kellene tudnod, hogy a céged mennyit tud erre áldozni:
- Miért van szükség erre a pozícióra? Üzletet veszítesz, ha nincs? Vagy amíg nem ezzel foglalkozol, tudsz új ügyfeleket/munkákat szerezni? Vahy csak túl sok a meló és nem bírsz ennyit dolgozni? —> ha van egy számszerűsíthető összeg, amit hoz egy új munkatárs felvétele, akkor nyilván abból kell kiindulni
- ha nem tudsz egy teljes fizut kigazdálkodni, jó ötlet lehet a részmunkaidő
Összességében azt gondolom, bruttó 500-600 között valahol már reális, hogy találj megbízható embert

válasza:

válasza:Br. 400- 450-ért már találnál embert szerintem, (ilyen munkakörben nézelődök én is).
Ahogy írták sokak álma egy könnyebb irodai munka, ha nincs diplomájuk, beérik “kevés” fizetéssel is.
Ha nem tudja kitermelni a céged akkor legyen 6 órás részmunkaidős , br. 360-400 körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!