Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Manuális tesztelő állásinterjú...

Manuális tesztelő állásinterjú kérdések?

Figyelt kérdés

1 évet dolgoztam frontend fejlesztőként fix idejű szerződésben, de a projekt lezárult és azóta sajnos nem sikerült új állást találnom. Most azon gondolkodom, hogy megpróbálnám a manuális tesztelést, viszont nem igazán tudom, milyen interjúkérdésekre számíthatok junior szinten. Több posztot is olvastam itt, de őszintén szólva kicsit elbizonytalanítottak, sok kifejezést, amit említenek, még nem is hallottam korábban.

Tudnátok adni pár tippet, milyen témákra, kérdésekre érdemes felkészülnöm egy junior manuális tesztelői interjú előtt?

nov. 3. 21:13
 1/3 anonim ***** válasza:
87%
Lehet furcsa amit mondok, de ha nem tudod használni a googlet, akkor nem való neked ez a terület. Első párt találat között ott van, ráadásul számtalan youtube videó készült róla...
nov. 4. 06:07
 2/3 A kérdező kommentje:
Már utána olvastam és videókat is néztem/nézek. Igazából jobban személyes tapasztalatokra lennék kíváncsi, hogy konkrétan milyen volt az interjú. Illetve szerintetek ezzel a kis fejlesztői tapasztalattal nehéz lenne átállni? Nem rég kezdtem elmélyülni ebben...kb csak 1-2 nagyon egyszerű tesztesettel próbálkoztam meg.
nov. 4. 17:01
 3/3 anonim ***** válasza:
67%

Nekem csak egy javaslatom van: legközelebb az egyet írd ki betűvel, ne számmal (tíz alatt amúgy is betűvel szoktuk írni), meg néha máskor is.

[link]

nov. 5. 01:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!