Nagyon rosszul érintett mikor 25 éves lettél és már nem voltál SZJA mentes?
Mennyivel kevesebbet viszel azóta haza? A főnököd adott fizetés emelést hogy ne kapj kevesebbet nettóban?
Át kellett tervezned a kiadásaid?

válasza:jaj, a fidesz által elkényeztetett kis fiatal munkavállaló picsogása jön, hogy milyen nehéz megélni havi 47 ezer forintból.
na kímélj meg a hülyeségektől

válasza:Nem történt semmi, mert amikor én voltam 25 éves nem volt ilyen.
Amúgy meg nem akkora összeg az, hogy földhöz verjen. Max kevesebbet teszel félre, de 25 éves korodig tehettél, így már van egy szép megtakarításod.

válasza:már rég 25 felett voltam mikor ezt behozták....
ha visszamenőlegesen megadnák király lenne, de nem élünk ilyen jó világot :D

válasza:

válasza:

válasza:Minden ilyenről pont lemaradtam ,szóval nem érintett a dolog. Amikor 25 voltam még sehol nem volt hasonló kedvezmény, akkor még nem akart ennyire osztogatni a kormány. Egyébként egy rohadt igazságtalan intézkedés, az meg külön röhej hogy mégis az egykulcsos adórendszert propagálják, holott már régóta nem az... Csak kor, családi állapot szerint diszkriminál.
Aki elmúlt 25 de még nem nyugdíjas és uram bocsáss, nincs gyereke, ráadásul nem is nő, azt kifejezetten bünteti a rendszer.

válasza:Kérdés azokhoz szól akiket érintett a kedvezmény. Én is elmúltam 25 mikor ezt behozták ,sőt már nem is laktam az országban.
Amugy meg olyan állásaim voltak ahol órabérben fizettek, pl 600 forint akkoriban és ezt kézhez kaptam. A bejelentés pedig 4 vagy 6 órás volt. Szoval semmi adokedvezmeny nem segitett volna

válasza:Nem is értem ezeket a kérdéseket.
Logikus, hogy "rosszul" érintette őket, hiszen kevesebb bért vittek haza. Vagy van olyan, aki ennek örült?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!