Van olyan munka, ahova biztosan hamar felvesznek Pesten?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Olyan válaszoljon akinek tapasztalata van vagy épp ebben dolgozik. Elég megosztó véleményeket láttam ...
Mennyi az esély hogy felvesznek termelésben Szerkezetlakatoskent végeztem a számítástechnikában nagyon jó vagyok .
Kép: Hozzám nőtt ez a haj a személyem része és nem szeretném megváltoztatni, mert a szubkultúrában hiszek.
Egy ismerősöm révén tudom, hogy győrben nagyjából 1 hónap, de kisebb vidéki városokban nagyjából mennyi idő lehet? 20-30 ezer fős városokra gondolok.
Most költöztem haza külföldről és nem talàlok àllàst. Nem hívnak interjúra és sokszor el sem utasítanak Angolul felsőfokon beszélek Budapesten keresek irodai, gazdasàgi àllàst
Ezt az infót találtam, viszont számomra nem egyértelmű, hogy egy újonnan létesített munkaviszony beleesik-e a “nyomós felmondási okok” közé. Megteheti a munkáltató, hogy erre hivatkozva nem enged el, esetleg, ha el is enged, akkor csak a fennmaradó, rám eső jövedelem...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!