Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van olyan munka, ahova biztosa...

Van olyan munka, ahova biztosan hamar felvesznek Pesten?

Figyelt kérdés
Mindjárt Karácsony, és nincs munkánk, sok adósságunk jött össze. Heti fizus lenne jelenleg a legjobb. Nekem csak érettségim van

2025. nov. 20. 13:13
 1/7 anonim ***** válasza:
74%
Lipóti keres eladót szüntelen a Fehérvári úton, a piaccal szemben. Kemény meló, ott nincs szünet.
2025. nov. 20. 14:00
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi, de az üzeműükben voltam, az még keményebb, sok túlórával. Még aztán dolgoztam már a cégnél, lehet fel sem vennének
2025. nov. 20. 14:20
 3/7 anonim ***** válasza:
60%
Futárkodás?
2025. nov. 20. 15:18
 4/7 anonim ***** válasza:
74%
Nincs olyan, hogy biztosan felvesznek. Állásinterjú mindenhol van, azon meg kell felelni.
2025. nov. 20. 17:29
 5/7 anonim ***** válasza:
60%
meki
2025. nov. 20. 17:45
 6/7 anonim ***** válasza:
60%
Nincs olyan munka ahová BIZTOSAN hamar felvesznek. Vannak olyan munkakörök amik annyira sz@rok hogy nincs jelentkező (vagy amik olyan magas szakértelmet igényelnek - de esetedben az érettségivel ez lényegtelen), de ha 1 elmebeteg vagy és ezt meg is nyilvánítod az interjún akkor ott sincs semmi garancia rá, hogy felvegyenek.
2025. nov. 20. 17:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Napi bejelentéses munkára talán gyorsabban felvesznek. Érdemes munkaközvetítőknél próbálkozni, pl. Focuswork, Giggle.
2025. nov. 21. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Mávnál dolgozni kocsirendező-tolatásvezetőkènt? Megyek interjúra...lehet felvesznek, mennyit lehet keresni és milyen a munka ?

Olyan válaszoljon akinek tapasztalata van vagy épp ebben dolgozik. Elég megosztó véleményeket láttam ...

BMW gyárba jelentkeztek mint munkás , ki jelentkezet már és mikor hívtak fel?

Mennyi az esély hogy felvesznek termelésben Szerkezetlakatoskent végeztem a számítástechnikában nagyon jó vagyok .

Ilyen hajjal felvesznek szállodai recepciós állásra?

Kép: Hozzám nőtt ez a haj a személyem része és nem szeretném megváltoztatni, mert a szubkultúrában hiszek.

Vidéken mennyi idő, amíg felvesznek Foodora futárnak?

Egy ismerősöm révén tudom, hogy győrben nagyjából 1 hónap, de kisebb vidéki városokban nagyjából mennyi idő lehet? 20-30 ezer fős városokra gondolok.

Közgazdàszként munka ahova könnyen felvesznek?

Most költöztem haza külföldről és nem talàlok àllàst. Nem hívnak interjúra és sokszor el sem utasítanak Angolul felsőfokon beszélek Budapesten keresek irodai, gazdasàgi àllàst

Határozott idejű munkaviszonyt fel lehet mondani arra hivatkozva, ha időközben felvesznek máshova?

Ezt az infót találtam, viszont számomra nem egyértelmű, hogy egy újonnan létesített munkaviszony beleesik-e a “nyomós felmondási okok” közé. Megteheti a munkáltató, hogy erre hivatkozva nem enged el, esetleg, ha el is enged, akkor csak a fennmaradó, rám eső jövedelem...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!