Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Megéri magamat eladósítani...

Megéri magamat eladósítani diákhitellel a pénzügy és számvitel szak miatt?

Figyelt kérdés

dec. 2. 22:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
69%
ezt egy pont olyan kérdezi, aki pénzügy, számvitel szakra jelentkezik?:D nem ellentmondásos ez?
dec. 2. 22:34
 2/13 anonim ***** válasza:
37%
erről a szakról ezrével lesz konkurenciád a munakerőpiacon
dec. 2. 22:35
 3/13 anonim ***** válasza:
66%

Nem.

38F

dec. 2. 22:38
 4/13 A kérdező kommentje:
Jobban megéri a Mérlegképes könyvelő?
dec. 2. 22:41
 5/13 anonim ***** válasza:
29%
Ha budapesti vagy, C1 angollal vagy némettel, legalább 120-as IQ-val, akkor bármelyik megéri.
dec. 2. 23:39
 6/13 anonim ***** válasza:
72%
Nekem megérte.
dec. 3. 06:05
 7/13 anonim ***** válasza:
85%

Kérdező, mi a terved?

Könyvelő vagyok.

Van mképesem, adótanácsadóm, tb-bér szakelőadó, IFRS, nemzetközi tb.

Ezerszer előbb találtam állást vele, mint egy alapszakos számviteles, aki szuperül tud deriválni, de fogalma nincs arról, amire egy könyvelőirodában alapvetően szükség van, adatrögzítésre alkalmasak kb.

Nyilván ha a cél a könyvvizsgálat vagy valami lélekölő multi, persze, diploma. De ha nem az a cél, akkor felesleges.

dec. 3. 08:16
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
A tandíj kb egy jobb havi junior fizetés fele, nem pénz (nyilván nemzetközileg nincsenek is sehol ezek az egyetemek). A megélhetés már más kérdés, főleg nappali képzésen, Pesten.
dec. 3. 08:32
 9/13 A kérdező kommentje:
Jelenleg 332.500 Ft-ot keresek, 31 éves vagyok, egy albérletben élek egyedül, egy fos az egész életem
dec. 3. 08:40
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha 31 vagy, csináld levelezőn, vagy csinálj bármit levelezőn, aminek van piaci értéke. A pénzügy ilyen szempontból jó szerintem.
dec. 3. 09:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!