Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha csak a 4112 Általános...

Ha csak a 4112 Általános irodai adminisztrátort írják a munkaszerződéseimbe minden munkahelyen, lehet belőle később bármiben hátrányom, problémám?

Figyelt kérdés

Pénzügyi ügyintézőt kellene írniuk, mert általában ez a munkám, viszont mindenhol legyintenek és leráznak, hogy ezt "szokták" írni. Hol okozhat később ez gondot? Felnőttképzésben, munkában, nyugdíjnál? Volt már ilyen tapasztalatotok?

Köszönöm a hasznos válaszokat!

jan. 9. 19:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nyugdíjnál az számít mennyit keresel.
jan. 9. 22:29
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki, így legalább egy jogi vita esetén kisebb a pénzügyi felelősséged, kevésbé tudnak rádkenni dolgokat.
jan. 9. 22:40
 3/5 anonim ***** válasza:
10%
szerintem ne hagyd, hogy ezzel bepalizzanak...
jan. 9. 23:15
 4/5 anonim ***** válasza:
91%

A munkakör megnevezését a munkáltató dönti el. Az egy dolog, hogy pénzügyi ügyintézői végzettséget igényel vagy sem.

Én mérlegképes végzettséggel sima gazdasági ügyintéző voltam, pedig egy GT teljes ügyvitelét vittem. Később sem akadályozott soha semmiben.

"Hol okozhat később ez gondot? Felnőttképzésben, munkában, nyugdíjnál?"

Konkrétan sehol.

Képzésben semmiféleképpen sem, és a későbbi nyugellátásnál sem.

Maximum munkakeresésnél, ha valaki ad arra, hogy mi volt a munkakör megnevezése, és nem azt veszi figyelembe, hogy valójában milyen munkát végeztél az adott munkakörben. Jó nagy hülye HR-es lehet az, aki a munkakör megnevezése alapján dönt... :)

jan. 10. 03:18
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Sehol.
jan. 10. 04:57

Kapcsolódó kérdések:

Érettségivel irodai munka lehetséges?

Érettségim van és egy okj-s szakmám (pedagógiai és családsegítő asszisztens). Angol és német nyelvből is érettségiztem, alapszinten el tudok beszélgetni, de nem használtam annyira így felejtettem nyilván. Volt olyan munkám ahol excel táblázatban rögzítettem adatokat,...

Aki több évig dolgozott irodai közmunkán, utána hogyan sikerült rendes munkahelyet találnia?

Lehetetlen feladatnak érzem. Egy kollégámmal leépítettek minket magasabb iskolai végzettség miatt, úgy gondolták, jobb esélyeink vannak elhelyezkedni rendes munkahelyen. Ez sajnos nem jött be, első pár hónapban még hívtak pár helyre interjúra, de egyik helyen sem...

Mennyire nehéz bekerülni Budapesten irodai munkára?

Van felsőfokú német és francia nyelvtudásom, középfokú angol. Logisztikai OKJ-s végzettség. Néhány év tapasztalat irodai ügyintézőként. És milyen fizetés a reális ilyen adottságokkal?

Sima egyszerű irodai ügyintézőnek mennyi a reális bére?

Általános dolgokhoz kell érteni, semmi extra. Felvenni a megrendelést, egyeztetni ügyfelekkel, dokumentálni az iratokat. E-mailben és telefonon kommunikálni ügyfelekkel. Igazából még érettségi se kellene hozzá, de gondoltam ez alap dolog, így beírtam a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!