Szerintem több időpontot leegyeztet és csak utána küldi ki a meghívókat. Egyik munkafolyamat, aztán a másik követi.
márc. 3. 19:57
4/38 anonim válasza:
Soha nem küldtek e-mail-ben "meghívót" telefonos beszélgetés után. Egy dátumot csak meg tudsz már jegyezni, hogy mikorra menj.
márc. 3. 20:08
5/38 anonim válasza:
#4 a normalisabb cegeknel mindenhol kuldenek irasban meghivot, a felreertesek elkerulese vegett, igy nem mondhatja egyik fel sem kesobb, hogy "nem ekkorra volt megbeszelve". Ez teljesen alap dolog, max a te szinteden nem az.
márc. 3. 20:34
6/38 anonim válasza:
Mindig külön szoktam kérni hogy küldjenek emlékeztető emailt, valaki azonnal küldi, valaki pár nappal később.
márc. 3. 20:36
7/38 anonim válasza:
#5: pontosan. A multinacionális cégek magyarországi leányvállalatainál így szokott lenni; a mindenféle sutyerákok által irányított magyar tulajdonú kkv-k esetében már korántsem ez a helyzet, tisztelet a kivételeknek.
márc. 3. 20:39
8/38 anonim válasza:
Hat azért mert utánad még fel hiv 50 másik noname embert, akinek majd utána küldi ki ugyan azt a copy+paste spamet.
márc. 3. 21:24
9/38 anonim válasza:
HR-es vagyok. Mindig küldünk ki emlékeztető e-mailt, de nyilván nem úgy, hogy egyből a hívás után, hanem miután lebeszéltem mindenkivel, akkor küldök ki egy körüzenetet. Így pont feleannyi idő, mint amennyi a te módszereddel lenne, de lehet, hogy csak egyharmad.
márc. 3. 21:43
10/38 anonim válasza:
5 Nem tudom szerinted mi volna a szintem, de diplomás emberként egy időpontot meg tudok jegyezni. A takarítónő rokonnak már szükségesebb a megerősítő e-mail, mert képtelen megjegyezni, ha egyszer mondanak el neki valamit, ezt a szintet még nem próbáltam, lehet ott küldenek ilyet.
Sziasztok! A szezon kezdetével munkát keresek magamnak, még suliba járok, ezért csak 2-3 hónapra. Találtam egy szállodai recepciós állást, ahol azt írták nem feltétel hogy legyen tapasztalat.
Viszont még sosem dolgoztam ilyen munkakörben, esetleg el tudnátok mondani,...
Milyenek az emberek, a fizetések, a munkakörülmények? Bármilyen vélemény, tapasztalat jöhet, akár privát üzenetben is.
Leginkább a betanított égető pozíció érdekelne.
28 éves vagyok, 4 éve dolgozom egy cégnél, sima irodai ügyintézőként, amihez nem kell speciális tudás, józan paraszti ésszel 1-2 hét alatt betanulható. Protekcióval vettek fel ide. Külföldön érettségiztem, amit nem fogadnak el itthon pl. továbbtanulásnál, mert ez nem...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!