Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek miért van ez? Enn...

Szerintetek miért van ez? Ennyire szeretik kihasználni az embereket?

Figyelt kérdés

Előző munkahelyemen műszakvezető

voltam.

Sajnos bele is betegedtem az állandó stressz véget, ami miatt ott is hagytam.

Most az új cégnél sokkal kisebb beosztásba jelentkeztem, fel is vettek, de mikor mentem a szerződést aláírni,már mondták lenne egy más ajánlatuk műszakvezetői beosztás, mondtam kösz nem, nem erre jelentkeztem.

És nekik nem tetszett ők flegmáztak, végül nem írtam alá.

ápr. 10. 12:23
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy az a szerencsétlen aki a másik 3 kérdést is kiirta?
ápr. 10. 13:46
 2/10 anonim ***** válasza:
92%
Ez nem kihasználás, a legtöbb ember pozitívnak értékeli, ha magasabb szintü munkát ajánlanak neki, nem pedig sértésnek.
ápr. 10. 16:44
 3/10 anonim ***** válasza:
88%
Balázska
ápr. 10. 18:25
 4/10 anonim ***** válasza:
67%

nem értem, hogy ebben mi a kihasználás?

Tanuld meg kezelni a stresszt és akkor kb a semmiért kapod a fizetésed. Én is részlegvezető vagyok. 8 órából kb 3 óra a tényleges munkavégzés. Kapok érte nettó 700e-et.

ápr. 10. 18:29
 5/10 anonim ***** válasza:
79%
4: És a maradék 5 órában mit csinálsz? Ha nem mehetsz el a munkahelyről, csak ott malmozol és számolod a másodperceket, akkor az sokkal rosszabb, mintha dolgozni kellene.
ápr. 10. 22:29
 6/10 anonim ***** válasza:
79%

"És a maradék 5 órában mit csinálsz? Ha nem mehetsz el a munkahelyről, csak ott malmozol és számolod a másodperceket, akkor az sokkal rosszabb, mintha dolgozni kellene."

Azért nettó 700 - ért ki lehet bírni a malmozást is....

Én dolgozom, hozzá képest és nem keresek ennyit.

ápr. 11. 05:59
 7/10 anonim ***** válasza:
80%
#5 ülök a gép előtt és a vállalkozásomat fejlesztem.
ápr. 11. 08:25
 8/10 anonim ***** válasza:
35%
Sok embernek nem való az, hogy amunkatársait hajtsa és baszogassa állandóan. Már pedig az emberek jó része fizikai melóval enélkül nem fogja agyonhajtani magát egy gyárban.
ápr. 11. 09:35
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
én nem bszogatom és hajtom a munkatársaimat, hanem megkérem őket és érdekes módon csinálják. Éves 60%-os volt a fluktuáció előttem, nálam a tavalyi évben volt 9%. Akkor valamit jobban csinálhatok mint az elődöm, a munka nem változott, sőt a mennyisége is nőtt.
ápr. 11. 17:06
 10/10 anonim ***** válasza:
48%

"Akkor valamit jobban csinálhatok mint az elődöm, a munka nem változott, sőt a mennyisége is nőtt."

Ja.... vagy csak jobban kell nekik a munka, mint eddig.

ápr. 11. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Elítèled azokat az embereket, akik elfogadást mutatnak, de csak kihasználnak?

Pèldául nagyon kedvesnek, nagyon elfogadónak mutatják magukat. Akár woke közössègekkel, akár felnőrtfilmesekkel kapcsolatban. Valójában azonban ők csak azèrt èpülnek be ilyen közössègekbe, mert jó kapcsolatokat akarnak kialakítani, amik segíthetnek abban, hogy többre...

Mi a véleményetek arról hogy Nyerges André szerint olyan jogszabályokat kéne hozni hogy a cégek ne tudják kihasználni az embereket?

Doktor Nyerges André szerint fontos lenne olyan jogszabályokat bevezetni hogy a cégek ne tudják kihasználni az embereket. Egyetértetek vele?

Melyik az a pszichológia hatás amit a jósok kihasználnak, hogy átverjék az embereket?

A lényege,amire emlékszem,hogy olyan dolgokat mondanak el,amik kb mindenkire ráhúzhatók,de úgy adják elő,hogy az ügyfél elhiszi,a jós kiismerte őket egy kézrátétellel.azután mindent benyelnek...

Miért akar mindig valaki kihasználni? Hogyan tudom az ilyen embereket elkerülni, ha rámtapadnak?

Sajnos évek óta fennál ez az állapot. Akárkivel közepebbi viszonyba kerülök, mindig a hasznot keresi a kapcsolatunkban. Persze amíg szívesen adok, addig ez nem gond. Csak aztán átlépnek egy bizonyos határt. Parancsolgatni kezdenek, hisztizni, vitázni, amikor pedig...

Miért találok mindig olyan embereket, akik csak kihasználnak?

Átlagos vagy inkább jobb kinézetű lánynak tartom magam, 28 éves vagyok. Régebben voltak több éves kapcsolataim,viszont egy ideje nem találok senkit, akivel komoly kapcsolatom lehetne.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!