Normális az, ha egy építőmérnök 3 éve munkanélküli? Ilyen nehéz elhelyezkedni?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Miből él, ha 3 évig nem dolgozik?
El lehet helyezkedni másban is...

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Nem mindegy milyen területen dolgozott és milyen területen akar elhelyezkedni ahogy az sem hogy hány éves. Ha már idősebb és nem ismeri az itthon használt friss szoftvereket akkor nem csoda, hogy nem talál munkát.
Mondjuk szerintem az építésvezetőket lasszóval halásszák, szóval ha nagyon akarna abban el tudna helyezkedni, csak valószínűleg nem szeretne napi 10 órában ukrán vendégmunkásokat irányítani hóban, fagyban, esőben, kánikulában.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nemzetközi gazdálkodáson végeztem és NEM tudtam vele elhelyezkedni, azaz nem találtam vele munkát. Nem vettek fel sehova. Érdemes lenne pénzügy Msc-vel próbálkozni hátha piacképesebb vagy mivel az is csak egy gazdasági diploma, sokkal több esélyem azzal sem lenne?
Sportban se vagyok egy ász. Túl sokat kezdtem videójátékot játszani. Más hobbit nem tartok ilyen élvezetesnek. Csúszok le a lejtőn.
Másfél éve vagyok ügyvédjelölt egy kis irodában, de hiába próbálkozom, nem tudok váltani, mert sehova nem vesznek fel. Az alapprobléma már ott kezdődik, hogy alig van munkalehetőség, ahova jelentkezem, azok 90%-a nem jelez vissza vagy már a legelején kiszűr, ha nagy...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!