Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Normális az, ha egy építőmérnö...

Normális az, ha egy építőmérnök 3 éve munkanélküli? Ilyen nehéz elhelyezkedni?

Figyelt kérdés

ápr. 15. 07:10
 1/10 anonim ***** válasza:
5%
csak válogatós, vagy kókler ki végigbukdácsolta az egyetemet
ápr. 15. 07:21
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Normális igen. Sajnos. Nincs szükség ennyi diplomásra.
ápr. 15. 07:53
 3/10 anonim ***** válasza:
79%
Attól is függ, hogy mennyi tapasztalattal. Ha 3 éve végzett az egyetemen, akkor mondjuk, hogy normális.
ápr. 15. 10:21
 4/10 anonim ***** válasza:
39%

Miből él, ha 3 évig nem dolgozik?

El lehet helyezkedni másban is...

ápr. 15. 10:50
 5/10 anonim ***** válasza:
85%
Kevés a munka,sok a munkanélküli. Normális.
ápr. 15. 11:53
 6/10 anonim ***** válasza:
87%
Az epitomernokok ugyanazon a skalan mozognak, mint barmilyen mas szakmaban dolgozo emberek. Vannak balfaszok/kontarok, atlagosak es kiemelkedo szakemberek. Nyilvan a skalan valo elhelyezkedes a szakman beluli lehetosegeket is erosen befolyasolja.
ápr. 15. 14:28
 7/10 anonim ***** válasza:
87%
Ha nem elég jó, normális. Mindenütt csak a legjobbak kellenek, a reszlit most már kukázza a munkaerőpiac, legyen szó akár szakmáról, akár diplomáról.
ápr. 15. 20:51
 8/10 A kérdező kommentje:
Korábban Németországban dolgozott a szakmájában, aztán hazajött, itthon meg nem kell sehova.
ápr. 15. 23:53
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy milyen területen dolgozott és milyen területen akar elhelyezkedni ahogy az sem hogy hány éves. Ha már idősebb és nem ismeri az itthon használt friss szoftvereket akkor nem csoda, hogy nem talál munkát.

Mondjuk szerintem az építésvezetőket lasszóval halásszák, szóval ha nagyon akarna abban el tudna helyezkedni, csak valószínűleg nem szeretne napi 10 órában ukrán vendégmunkásokat irányítani hóban, fagyban, esőben, kánikulában.

ápr. 17. 12:59
 10/10 anonim ***** válasza:
75%
Nem a legjobb mérnöki terület az Épìtőmérnöki azt tegyük hozzá. Amely poziciokban hiány van , ott nagy része eleg xar is. Országos projektek. Keresztül kasul az országban. Menj szállóra, járj ki a 40 fokba és a mínusz 5be is napi 10 órát a helyszínen mellette ( lassan meg sem állnak télen sem ). Mocskos egy terület ez.
ápr. 18. 06:59

Kapcsolódó kérdések:

Egy pénzügy mesterszak elvégzése javítaná az elhelyezkedési lehetőségeimet?

Nemzetközi gazdálkodáson végeztem és NEM tudtam vele elhelyezkedni, azaz nem találtam vele munkát. Nem vettek fel sehova. Érdemes lenne pénzügy Msc-vel próbálkozni hátha piacképesebb vagy mivel az is csak egy gazdasági diploma, sokkal több esélyem azzal sem lenne?

Aki munkanélküli, mivel se csajozás se az elhelyezkedés nem megy, hogy tud sikerélményeket szerezni és elkerülni hogy dizájnerdrog, alkohol, vagy...

Sportban se vagyok egy ász. Túl sokat kezdtem videójátékot játszani. Más hobbit nem tartok ilyen élvezetesnek. Csúszok le a lejtőn.

Jogi területen tényleg ennyire halott ügy elhelyezkedni?

Másfél éve vagyok ügyvédjelölt egy kis irodában, de hiába próbálkozom, nem tudok váltani, mert sehova nem vesznek fel. Az alapprobléma már ott kezdődik, hogy alig van munkalehetőség, ahova jelentkezem, azok 90%-a nem jelez vissza vagy már a legelején kiszűr, ha nagy...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!