Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Jelentkeznétek úgy egy heti 6...

Jelentkeznétek úgy egy heti 6 órás mellékállásra, hogy kezdés után pár héttel 2,5 hét szabadságra mész? Szerintetek megér egy próbát?

Figyelt kérdés
Az elején közölném természetesen velük az interjún, hogy már ki van véve a szabi a fő-munkahelyemen.

ápr. 17. 10:51
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mi vesztenivalód van?
ápr. 17. 11:24
 2/4 krwkco ***** válasza:
100%

"kezdés után pár héttel 2,5 hét szabadságra mész?"

Ebbe csak akkor fognak belemenni, ha nagyon értékes vagy számukra. Mert, ha elengednek szabadságra, akkor ki kell fizetniük az arra az időre eső bért. És ha rövid idő múltán felmondasz, akkor semmilyen módon nem vehetik vissza tőled, nem vonhatják le a későbbi béredből. Ez nekik tiszta vesztes

Több esély van, ha fizetés nélküli szabadságban egyeztek meg. De akkor is felmerül, hogy a munkáltató nyilván azért keres embert, mert szüksége van a munkájára.

ápr. 17. 11:31
 3/4 krwkco ***** válasza:
vesztes = veszteség.
ápr. 17. 11:31
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Heti 6 óra?

Az nem hiszem, hogy állás! Inkább EFO vagy számlás megbízás.

Így a szabadság sem értelmezhető.

ápr. 17. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Van olyan munka, ahova biztosan hamar felvesznek Pesten?

Mindjárt Karácsony, és nincs munkánk, sok adósságunk jött össze. Heti fizus lenne jelenleg a legjobb. Nekem csak érettségim van

Életkezdési támogatás, mennyi idő után utalják ?

Nemrég töltöttem be a 18-at és tudtam meg hogy nekem még épp hogy jár az életkezdési támogatás. Elmentünk államkincstárba ott adtak egy papírt amit ki kellet tölteni be írni az adataim, és mivel nem volt Start számlám a bankkártyám számlaszámát írtam be és elküldtem a...

Kezdés után 3-4-5 hónappal fizetés újratárgyalása?

Sziasztok, Jelentkeztem egy munkára, "A" pozícióra, melyre volt tapasztalatom, és fizetésnek megkaptam mondjuk a piaci benchmarak 110-120%-át. Interjúk után fölajánlották "B" pozíciót, mert azt a benyomást kapták, hogy oda jobban illenék. Szakmailag sokkal-sokkal...

Ha cégjogász szeretnék lenni, ahhoz egy jogász gyakornoki pozíció a legjobb kezdés?

Kérlek meséljetek, akik cégnél dolgoznak jogászként, hogy hogyan jutottatok el oda, ahol most vagytok. Ki lehet lépni a jogász gyakornokság árnyékából?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!