Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Pizza Forte,vagy Zing Burger...

Pizza Forte,vagy Zing Burger éri meg jobban munka szempontjából? Tudnátok mondani tapasztalatot?

Figyelt kérdés
Fizetés szempontjából kérdezem, illetve hogy tényleg bejelentett állások e.
ápr. 20. 17:07
 1/1 anonim ***** válasza:
Ott inkább kajálni éri meg, imádom mindkettőt. De nem lehet egy álommeló. Miért ne lenne bejelentett?
ápr. 21. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Hány tárgyra tudod azt mondani,hogy hasznos volt az egyetemi képzésből?Mik voltak azok?

Én úgy érzem,hogy csak csupa haszontalan dolgot tanítanak és azzal szívatják az embert.Elenyésző a hasznos tárgyak száma és a hasznos tudás is megy a kukába,mert nem lehet hol használni vagy nem adnak esélyt használni.

3 hete dolgozom egy cégnél. A fizetés jó, 425.000 Ft a nettóm, de tapasztalat nélkül vettek fel, semmilyen hasznos, szakmai tréninget nem kapok,csak...

….úgy érzem, fel akarok mondani,de máshol soha az életben nem keresnék ennyit. A másik problémám az,hogy home office-ra vettek fel,mert kbb 200 km-re lakom a cég telephelyétől, de egyre többször elvárják,akár egymást követő napokon is,hogy bemenjek és/vagy a saját...

Van aki call centerezik itt? Tudnátok mondani tapasztalatokat, milyen a munka, milyenek a körülmények, mennyire stresszes, és hogy kezdőként mennyire...

Korábban a honvédségnél dolgoztam (irodán, vagy olykor - olykor portán). Érettségivel rendelkezem és gondolkodtam rajta hogy jelentkezem a fent említett pozicióba. Az érdekelne a call centerezés milyen tanulást igényel, és ha fel is vesznek, lesz aki betanítson vagy...

Gránitbanknál való munkavégzésről mit tudtok mondani?

Milyen tapasztalat? Milyen a home office, milyen a kultúra s egyéb juttatások?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!