Pizza Forte,vagy Zing Burger éri meg jobban munka szempontjából? Tudnátok mondani tapasztalatot?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Én úgy érzem,hogy csak csupa haszontalan dolgot tanítanak és azzal szívatják az embert.Elenyésző a hasznos tárgyak száma és a hasznos tudás is megy a kukába,mert nem lehet hol használni vagy nem adnak esélyt használni.
….úgy érzem, fel akarok mondani,de máshol soha az életben nem keresnék ennyit. A másik problémám az,hogy home office-ra vettek fel,mert kbb 200 km-re lakom a cég telephelyétől, de egyre többször elvárják,akár egymást követő napokon is,hogy bemenjek és/vagy a saját...
Korábban a honvédségnél dolgoztam (irodán, vagy olykor - olykor portán). Érettségivel rendelkezem és gondolkodtam rajta hogy jelentkezem a fent említett pozicióba. Az érdekelne a call centerezés milyen tanulást igényel, és ha fel is vesznek, lesz aki betanítson vagy...
energetikai cégről van szó
Milyen tapasztalat? Milyen a home office, milyen a kultúra s egyéb juttatások?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!