Ti melyik munkahelyet választanátok a kettő közül? (Részletek lent)
Az egyik: kisebb, szerényebb közeg, kedves emberekkel, valamivel egyszerűbb munkával, de kicsit alacsonyabb fizetéssel, régi, szegényes épületben, fél órával kevesebb munkaidővel.
A másik: tiszta, kulturált közeg, valamivel magasabb a fizetés, de több munka, több elvárás, arrogáns emberek.

válasza:

válasza:Azért ez nagyon a fizutól, illetve élethelyzettől függ.
Ha az egyes esetében a "kicsit alacsonyabb" fizetés 300 ezret jelent, akkor határozottan a második, főleg ha mondjuk ott mondjuk 500-at kapnék.
Viszont ha az első és a második is alapból szar fizut ad csak mondjuk a második egy nagyon kicsivel jobbat, akkor az első opció lesz a befutó.
Ha mindkettő jó fizut ad, de a második kicsivel többet, akkor is az első.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
21 éves vagyok most októberben lett 1 éve, hogy egy 4* szállodában dolgozok , viszont nem jó a főnökség, allandó stressz , a dolgozók között is állandóan csak feszültséget generálnak valamint se nyári pihenés se táppénz se szabadság mikor neked kellene ( se vasárnap se...
Nem rég vegeztem az egyetemen, gépészmérnökként. 2 cég is ajánlatott tett, az összeg ugyanaz. Az egyik cég nem annyira szimpatikus, kisméretű, nagyar tulajdonú, olyan ahol nem biztos hogy szívesen töltenék el hosszú éveket. A másik számomra az álomcég, ahova ha...
Sziasztok! Nemrég végeztem az iskolával, (középiskola) van egy érettségim és 2 informatikához kötődő szakmám, amiből az egyik egy kicsit magasabb szintű: informatikai rendszerüzemeltető (technikusi végzettség). Adott lenne 2 munkalehetőség is. Az egyik egy...
nincs fix állásom, de most lenne egy lehetőségem pár hónapra dolgozni bejelentés nélkül, de kétszer akkora összeget kereshetnék vele, mintha bejelentett munkahelyem lenne. Mit választanátok, főleg fiatalon? Valamint a közeljövőben, lehetőleg ebben az évben,...
1: jelenlegi munkahelyem, tudom a feladatokat, változatos, szabad vagyok munkaidőben, céges autó, céges telefon, laptop, HO is volt már, helyben van a munkahely, sima beosztotti munkakör. 2: irodai munka napi bejárással, hasonló terület de sok az új dolog, túlóra is...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!