Diákmunka lehetőséget keresek!?
16 éves vagyok és szeretnék egy olyan diákmunkát, ahol lovakat lehet ellátni és segíteni az ilyesmi dolgokba és cserébe megtanítanak/lehetőségem van lovagolni. Pénzt természetesen nem kérnék érte, csak a lovaglást:)) Ha esetleg tudtok/csináltok ilyet kérlek írjatok!
Pest megyében keresem. Előre is köszönöm a válaszokat!

válasza:

válasza:Ezt hivatalos platformon szerintem nem nagyon fogod megtalálni, mert belsős körökben a lovarda tanulóiból összeszedik az embereket. Inkább hívj fel konkrét lovardákat, amik szimpatikusak és érdeklődj, hogy van-e lehetőség.
Én kb 10 évvel ezelőtt csináltam ilyesmit Szigetcsépen a Hucul Lovasudvarnál, de azóta nem tudok róluk semmit.
További kérdések:
Bejelent rendesen?
Én csak artist vagyok egy játékfejlesztő cégnél, de szorosan dolgozom együtt frontend-backendesekkel.Van egy házon belüli játékmotorunk, amit már 5 fejlesztenek. Most fogta a lead-ünk (aki amúgy nem fejlesztő) a Claude AI-t és 3 nap alatt megcsinálta nulláról a...
Találtam egy külföldi munkát. Masszázs terapeuta, Írországban, 2-3 hét kint, 2-3 hét otthon. 300-4500 euró fizetés,komolyabb végzettség nem szükséges, ha nincs tapasztalat akkor képzés. Alapfokú angol szükséges. Jelentkeztem. WhatsApp-on írt egy hölgy angolul....
Ha igen, esetleg ki tudnád fejteni? Volt egy álláshirdetés, amire május 5-ig lehetett jelentkezni, május 12-t pedig a pályázatok elbírálásának határidejét szabták meg. Ha eddig nem vették fel velem a kapcsolatot, az már reménytelen? Vagy az elutasításról is adnak visszajelzést?
Eladónak szeretnék menni.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!